Ніжинські шахісти найсильніші в області: дівчата теж не пасуть задніх. Фото

Шахова Ніжинська школа в черговий раз доводить, що шахісти міста Ніжина є найсильнішими в Чернігівській області та за її межами. Повідомляє у Facebook у групі Наш город Нежин Віталіна Шатура. Шахи - це єдиний вид спорту, який виріс

Шахова Ніжинська школа в черговий раз доводить, що шахісти міста Ніжина є найсильнішими в Чернігівській області та за її межами. Повідомляє у Facebook у групі Наш город Нежин Віталіна Шатура. Шахи - це єдиний вид спорту, який виріс


Шахова Ніжинська школа в черговий раз доводить, що шахісти міста Ніжина є найсильнішими в Чернігівській області та за її межами. Повідомляє у Facebook у групі Наш город Нежин Віталіна Шатура.

Шахи - це єдиний вид спорту, який виріс в усьому світі під час карантину. Тренування проходили в онлайн режимі, що давали змогу спортсменам розвиватися та підвищувати свій рівень.

5 вересня завершився Чемпіонат Ніжина до 14 років - 2020. Діти отримали можливість зануритися сповна в казковий світ магічного шахового королівства та зустрітися в двобої зі своїми суперниками за шаховою дошкою.

Чемпіоном міста Ніжина став Кулепестин Олександр, який не отримав жодної поразки. Саша також тиждень тому виборов титул Чемпіона Чернігівської області до 14 років. І можливо, з такими темпами вже скоро в Ніжині з'явиться КМС! Вітаємо! Сил тобі Саша і натхнення!




Срібний призер м. Ніжина - Шатура Андрій
, який також показав хороший результат на області, посівши 4 місце, і цілеспрямовано йде до своїх цілей, незважаючи на перешкоди.



Бронзовий призер м. Ніжина - Полозов Володимир. На вигляд спокійна дитина може іноді викликати неабияку напругу у суперника своїми стратегічними ходами.




Просто фантастичні результати мають дівчата.

Жіноче золото отримала Шейко Владислава. Гармонійне поєднання краси та розуму неабияк зачаровує глядачів.



Срібна медаль стала власницею Ляшко Марії. В свої 8 років Маша захоплююче і непередбачувано для суперників виборює перемоги одна за іншою. Тиждень тому стала бронзовою Чемпіонкою Чернігівської області до 8 років! Вітаємо та бажаємо успіху!




Тулюля Олександра - бронзова призерка міста Ніжина. Тактика, стратегія, прорахунки ходів- найкращі друзі Олександри, що дають можливість займати призові місця!

Але ніжинські дівчата 5 вересня встигли не тільки зіграти в Ніжині.

Адже в Чернігові завершився 3-ій етап відкритого Кубка міста Чернігова серед школярів "Юні Таланти" - де маленька зірочка Дука Ангеліна виборола бронзу поступившись хлопцям всього лише в 0,5 очок. Молодчинка! Вітаємо!



Велика вдячність тренерам, що вкладають свою любов, щирість в маленьких діток. Адже підготовка Ніжинських тренерів шахової школи - виховує потужних спортсменів шахістів, що складають здорову конкуренцію для всієї України! Стражник Ю.Б, Харченко В.І, Іващенко С.Д, Філімонов Ф.О, Іващенко Д.С - велика Вам вдячність за розвиток здорового, розумного, інтелектуально розвинутого майбутнього покоління!



Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: