Геоборд – незвична розвиваюча іграшка сподобалась маленьким ніжинцям. Фото

На гостині у нашій родині сьогодні Геоборд - чудова іграшка, яка добре розвиває дрібну моторику рук, координацію рухів, тренує аналітичні і творчі здібності, а також навчає навичкам

На гостині у нашій родині сьогодні Геоборд - чудова іграшка, яка добре розвиває дрібну моторику рук, координацію рухів, тренує аналітичні і творчі здібності, а також навчає навичкам


"Незвичайна наочність – стежинка

пізнання, і світло, що осяває цю стежинку…"

В.Сухомлинський

На гостині у нашій родині сьогодні Геоборд - чудова іграшка, яка добре розвиває дрібну моторику рук, координацію рухів, тренує аналітичні і творчі здібності, а також навчає навичкам малечу для майбутньої соціалізації .

Дякуючи спільній, оперативній діяльності нашого дружнього , творчого колективу однодумців – педагогів і батьків, кожна вікова група придбала і виготовила ці незвичайні математичні планшети, які зразу стали надзвичайно популярними у нашої малечі.

Впізнаєте ? Перед вами наші МАЛЕНЬКІ АКАДЕМІКИ У ЧОТИРИГРАННИХ ШАПОЧКАХ – КОНФЕДЕРАТКАХ !

До речі , ці прекрасні незвичні головні убори дуже пасують не тільки справжнім професорам , а й нашим чарівним розумникам, бо саме в цих головних уборах діти відчувають себе по - особливому велично і урочо.

Розвиваючі геоборди виготовлені за методиками відомої педагогині Марії Монтессорі, спадщину якої сповідувала і вивчала Софія Русова. Понад 100 років подібні іграшки користуються чималою популярністю серед батьків і нині дуже подобаються нашим дітям. Ви тільки подивіться і переконайтеся !

Геоборд розвиває когнітивні здібності дитини: просторове і асоціативне мислення, увагу, пам’ять, а ще сприяє психосенсомоторному розвитку та розвиває дрібну моторику (розтягування, надягання гумок на штирі – яка ж корисна сенсорна «зарядка» для маленьких пальчиків!). Математичний планшет дозволяє самостійного вигадувати зображення, а значить - розвиває фантазію і творчий потенціал дітей. Геоборд це відмінний метод розслаблення і зняття фізичного та психологічного напруження у дітей.

До того ж, в процесі гри з геобордами наші діти мають можливість засвоювати такі непрості геометричні поняття, як форма, розмір, симетрія і т.д.

Творчі педагоги - садівниці Парубець Н.Г., Гавриляко Ю.В., Костандова І.В., Колесник А.В.,Мархель І.В., Співак М.В. - в захопленні від такого відкриття для себе і малечі.

Дорогі колеги, шановні наші батьки ,не пропустіть золотий час розвитку ваших синочків і донечок, нехай малюки відкривають нові стежинки у Всесвіт з задоволенням і користю.

Директор ЗДО №13 Наталя Примушко






























































Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: