Ніжинські спортсмени об'єднуються в спільну рушійну силу

«Один за всіх і всі за одного» - відома крилата фраза, що гарно характеризує подію, що відбулася 25 січня у ніжинській спортивній спільноті

«Один за всіх і всі за одного» - відома крилата фраза, яка гарно характеризує подію, що відбулася 25 січня у ніжинській спортивній спільноті.

З метою полегшення життя ніжинській спільноті спортсменів минулорічною весною зібралися вісім титанів спортивної ниви за «столом перемовин».

«Перед нами стоять одні й ті ж самі задачі – розвиток спорту, популяризація здорового способу життя в нашій громаді, ми всі фанати своєї справи і нам важливо оперативно вирішувати наболілі питання , а це простіше зробити гуртом. Також ми керуємося одними й тими ж принципами, - розповідає Костянтин Смалій, керівник ніжинських «спартанців» та додає: – Сподіваємося, що згуртувавшись нам буде набагато легше вирішувати всі проблеми ніжинського спорту!»

«Популяризуючи ніжинський спорт у різних напрямках, проводячи збори та змагання ми розуміємо цю «кухню» зсередини тому об’єднання спортивних організацій у один альянс – логічна ідея!» – зазнчають інші співорганізатори проекту.

25 січня відбулася третя зустріч на якій офіційно оголошено про об’єднання зусиль.

- Чому ж «тягнули» з минулої весни?

 - Ніжин маленьке містечко, пересуди та плітки – одна з найулюбленіших розваг нашої громади. Не хотілося аби гідну справу приписали до перевиборчої агітації 2020 року», - ділиться «спартанець» Костянтин Смалій.

11 грудня подали документи на офіційну реєстрацію «Асоціації Спортивних Організацій Ніжина» (АСОН), згідно цих документів, вісім голів клубів та громадських організацій являються співзасновниками:

• «НСК» - Рощин Ігор (єдиноборства)

• «Позитив» - Арвахі Галина (фітнес, танці)

• «Олімп» - Коробка Денис (фітнес центр)

• «Legion gym» - Пустовіт Вадим (бодібілдинг,фітнес)

• «Темп» - Казмірчук Олег (волейбол)

• «Спарта» - Смалій Костянтин (дзюдо,самбо,єдиноборства)

• «Фенікс» - Давидов Олег (футбол)

• «Колосок» - Поливко Владислав (єдиноборства,фітнес)

Доєднуються: «Тризуб»(карате) та «Легіонер»(бокс)

Більшістю голосів будуть вирішуватися всі нагальні питання, керівником Асоціації спортивних організацій Ніжина обрано керівника клубу «Спарта», депутата ніжинської міської ради Костянтина Смалія, заступником Ігоря Рощина, керівника Ніжинського спортивного клубу (НСК).

У Ніжині налічується 15 спортивних клубів, більшість вже об’єдналася в спільну коаліцію

«Будь-які питання спортсмени вирішують через звернення до керівників клубів та організацій, кожен керівник окремо йде шукати допомоги у «високих» кабінетах, наявність Асоціації зумовлено потребою спростить цю процедуру та мінімізувати відмовки у наданні допомоги на найвищих рівнях», -  розповідає Вадим Пустовіт, директор в фітнес-центра "Legion gym", голова обласної організації бодібілдінгу.

Першочерговим завданням асоціації  є підтримка всіх ніжинських спортсменів, фінансування та розвиток спорту!

До асоціації можуть долучитися всі бажаючі, яким цікавий спорт!
Лілія Журко

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: