Погода на останні 2 тижні березня в Ніжині

Друга половина березня на Чернігівщині не принесе суттєвого потепління.

Друга половина березня на Чернігівщині не принесе суттєвого потепління.


Друга половина березня на Чернігівщині не принесе суттєвого потепління. Нічні заморозки триватимуть майже до кінця місяця. Тільки в останні дні березня погода почне нагадувати весняну.

Загальна погодна картина другої половини березня на Чернігівщині

 
Останні два тижні місяця в Чернігівській області розпочнуться з дрібного дощу та подекуди мокрого снігу. Опади пройдуть в понеділок, 15 березня, та в першій половині дня у вівторок. У четвер та п'ятницю, як сповіщає Meta, в північних районах можливий мокрий сніг, а в центральних та південних очікується слабкий дощ. Нічна температура протягом третього тижня березня коливатиметься від -3°С до 0°С, середні показники в день становитимуть близько +3°С.

 

Четвертий тиждень березня пройде на Чернігівщині без опадів, сонце все частіше з'являтиметься з-за хмар, але суттєвого потепління не очікується. Лише останні три дні місяця температура вдень підніметься до +10°С.

 

Погода в Ніжині в останні два тижні березня

 

В останні два тижні місяця погода в Ніжині, якій знаходиться майже в центрі Чернігівщини, мало відрізнятиметься від погоди по області:

  • середня температура вночі -1°С;

  • середній показник вдень +3°С;

  • вологість повітря від 70% до 98%;

  • атмосферний тиск: 740 - 760 мм.

  •  

Практично весь третій тиждень можливі короткочасні та слабкі опади. Прояснення, яке очікується в суботу, 20 березня протримається зі змінним успіхом до кінця тижня. А нічні заморозки до -2°С припиняться лише після 26 березня. Останні 3 дні місяця вночі термометр показуватиме +3°С, а денна температура становитиме +11°С.



Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: