У Муніципальної варти Ніжина новий керівник

5 квітня, в ході оперативної наради при міському голові, повідомили про закінчення конкурсного відбору на посаду керівника Ніжинської Муніципальної варти

5 квітня, в ході оперативної наради при міському голові, повідомили про закінчення конкурсного відбору на посаду керівника Ніжинської Муніципальної варти


Молодий юрист віднині очолює новостворену Муніципальну варту. 

5 квітня, в ході оперативної наради при міському голові, повідомили про закінчення конкурсного відбору на посаду керівника Ніжинської Муніципальної варти. Очолив новостворене комунальне підприємство  27-річний Вадим Лаврінець, повідомляє Майніжин.

Вадим Юрійович, з моменту отримання диплому молодшого спеціаліста, весь час займався юридичною практикою. З 2013 року працював в органах нотаріату, займався приватною юридичною практикою, деякий час виконував обов’язки юриста в районній державній адміністрації та був помічником адвоката. 

Отримав дві вищих освіти: в Університеті державної фіскальної служби України та Національній академії державного управління  при президентові України.

Починаючи з 1 квітня Вадим Юрійович приступив до виконання своїх службових обов’язків на посаді керівника КП Муніципальна варта 

- Як ви бачите свою роботу на посаді начальника Муніципальної варти?

- Я бачу її новою, продуктивною , покликаною покращити взаємодію з громадянами. Сприйняття Муніципальної варти має бути , як органу, що допомагає розвантажити роботу національної поліції, реалізує громадянську політику, а не карає! Маємо на меті спрямувати роботу на людей та для людей, разом з ніжинцями покращувати загальну ситуацію в місті!» 

Наразі створений чат-бот в Телеграмі та Вайбері за яким громадяни можуть надсилати свої повідомлення до Ніжинського відділу поліції, а також до Муніципальної варти.

Новий очільник запевняє – реагують на всі повідомлення!

Лілія Журко

Посилання на чат-ботів: Вайбер та Телеграм
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: