Представили кліп в якому знімався автомобіль ніжинця

25 листопада, гурт KAZKA і співачка ROXOLANA представили кліп на трек "Не своя", який ROXOLANA написала на вірші знаменитого поета-футуриста Михайля Семенка. У кліпі брав участь автомобіль ніжинця - жовтий Chevrolet Corvette.

25 листопада, гурт KAZKA і співачка ROXOLANA представили кліп на трек "Не своя", який ROXOLANA написала на вірші знаменитого поета-футуриста Михайля Семенка. У кліпі брав участь автомобіль ніжинця - жовтий Chevrolet Corvette.

Раніше сайт  Mynizhyn.com повідомляв, що  на свої сторінці у фейсбук, 11 листопада, ніжинець Андрій Віротченко виклав фото з  лідеркою гурту  KAZKA та співачкою Роксоланою.

У коментарі Андрій повідомив, що побував на зйомках  кліпу на спільну пісню гурту KAZKA та співачки ROXOLANA. Сам участі не брав. Для зйомок  надав свій автомобіль Chevrolet Corvette. Автівка - належить  його родині. "Я давно знаю режисера. Він і запросив. Це вже другий кліп для нашої автівки з цим режисером,  був ще кліп співачки Олі Дібрової.  А ще були зйомки з Камалією та Алексою, -  розповів Андрій. На питання, чи власне самому  доводилося брати участь у зйомках? Каже, разом з дружиною років шість тому, знімався у реаліті шоу  «Научи жену рулить»...

 

Автівка засвітилася наприкінці кліпу...

Пісня "Не своя"є частиною проєкту Ukraine Is, який артистка присвятила поєднанню української поезії та сучасної музики.

За сюжетом кліпу головні героїні зіштовхуються зі зрадою чоловіків і допомагають одна одній провчити своїх бойфрендів. Обидві співачки постають у відео у незвичних для себе образах - ROXOLANA виконує "божевільний" танок, розправляючись із нареченим своєї подруги. Схудла Заріцька у новому кліпі KAZKA з'явилася у кардинально незвичному образі. Саша Заріцька безжально розпилює навпіл автівку з чоловіком, який зраджує її товаришку.

"Я вважаю, дівчата мають не змагатися, а підтримувати одна одну, - говорить авторка пісні ROXOLANA. – Я рада, що Саші сподобалась ця ідея і вона погодилась на усі наші експерименти. Також мені приємно, що пісню вже активно слухають на музичних платформах і у такий спосіб слухачі  по-новому відкривають для себе поезію Михайля Семенка". 

"На зніманнях кліпу ми добряче повеселилися, - згадує Саша Заріцька. – Мені дуже сподобався мій образ – до цього я ніколи не перетворювалась на білявку! Але насправді це відео про взаємопідтримку, яка особливо потрібна тоді, коли хтось із нас переживає обман чи зраду. Ми з Роксоланою показуємо, що дружба і дівоча солідарність здатні перемогти будь-які негаразди".

Режисером кліпу "Не своя" став Мітті Місюра, який вже працював із Роксоланою на зніманнях відео до пісні "Говори". Стилістом виступив Євген Приймаченко, а за постановку хореографії відповідала Марина Кущева. Повідомляє  tsn.ua.

Нагадаємо, трек "Не своя" увійшов до дебютного альбому Роксолани Ukraine Is, а також до альбому гурту KAZKA SVIT.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: