Mynizhyn святкує День народження - нам 7 років!

Сьогодні, 30 листопада, ми святкуємо День народження! Команда нашого сайту радо працює для Вас, наші читачі, та дякує за підтримку й довіру!

Сьогодні, 30 листопада, ми святкуємо День народження! Команда нашого сайту радо працює для Вас, наші читачі, та дякує за підтримку й довіру!

  Myniznyn.com - ресурс номер один по новинах в Ніжині та за його межами. Завдяки нашому порталу Ви завжди в курсі останніх новин, цікавинок, подій... Завдяки Вам, наші читачі, ми радо працюємо кожного дня щоб оперативно надавати інформацію, адже Ви маєте першими дізнаватись про всі актуальні події в найпрекраснішому місті Ніжин. Наш ресурс надає інформацію, об'єднує, та надихає.... Нас переглянуто 23 169 643 разів, наших користувачів вже 2 630 052, найбільше перегядів з телефонів - 1 724 074. Погодьтесь - це неймовірно! Ми в ценрі уваги у різних куточках світу. Нас читає: Європа, Америка, Азія, Австралія... За ці неймовірно прекрасні 7 років  колеги вводили наших користувачів в курс всіх подій та отримували неймовірний досвід. Команда Mynizhyn висловлює подяку кожному нашому читачу, дякуємо, що Ви з нами!

До привітань з Днем народження долучились всі, хто трудився над розвитком та іміджем сайту всі 7 років:

Лілія Журко охарактеризувала роботу в Mynizhyn.com, як  незабутні та цікаві моменти. "Команда, яку неможливо забути! Працюючи для ніжинців ми завжди намагалися бути оперативними та справедливими, надавати людям важливу та цікаву інформацію, адже Mynizhyn про ніжинців та для ніжинців. І постійне збільшення читачів  - найкраще свідчення нашої якісної роботи! З любов'ю!Читайте найкращий інформаційний ресурс Mynizhyn і буде Вам щастя!"

 

Михайло Ломоносов розповідає: "Робота у редакції Mynizhyn - це плідна діяльність, це колектив, де підтримують ідеї. Він невелекий, але діє, як один творчий організм. Видання, як і годиться, відстоює незалежну позицію у всіх темах, зокрема політичних. Дотримується балансу думок. Через це працювати журналістам - комфортно, а читачам споживати матеріал - приємно. Звісно такому медіа нелегко. Та рік за роком сайт зростає. І його семиріччя підтверджує, що це перспективне медіа, яке має вплив на медіапростір міста і регіону. Цікавих тем, вдячних читачів, успіхів в усіх починаннях!"

Валентина Пильник: "Були часи, і я також працювала в команді Mynizhyn.com). Цей дружній колектив і час, який провела з ними, я завжди згадую з теплом. Там все було щиро і по-справжньому. Жодним непорозумінням, образам чи ще якомусь негативу місця не було. Мегапозитивний, мудрий і врівноважений Володимир Хоминець, креативна, завжди зі свіжими ідеями Світлана Опанасенко і працелюбна, як бджілка, весела і товариська Наталія Нікітіна – це була наша команда. З вами було весело і по-домашньому затишно! Я рада, що ви залишаєтесь моїми друзями. Вітаю колектив Mynizhyn.com з річницею! 7 років – це ще так мало, попереду у вас стільки нескорених вершин, сила-силенна цікавої інформації і море позитиву! Бажаю вам здоров’я, нових творчих знахідок, цікавих тем і приємних новин!"

Враженнями ділиться Наталія Нікітіна: "Робота на Mynizhyn була моєю першою офіційною роботой після закінчення університету. На співбесіду я прийшла, навіть не знаючи хто тоді був міським головою Ніжина, бо останні 5 років більшість часу жила в Києві. І мене взяли на роботу, в мене повірили і дали мені шанс. Я завжди буду за це вдячна. Не описати скільки всього було написано, сфоткано і пережито. Були різні ситуації і в колективі сайту Mynizhyn завжди підтримували і розуміли. Бажаю сайту йти тільки вперед, здобувати все більше сердець ніжинців і тримати всіх у курсі подій у нашому рідному Ніжині"

Олександр Малаш: "Вітаю сайт MyNizhyn.com з Днем народження! Це не кругла дата, але символічна, адже в нас 7-ка вважається щасливим числом. Бажаю успіху, процвітання, професійного зростання, гарних матеріалів та проектів і, звичайно ж, тримати марку «Головного порталу міста».

Ярослав Дигал: "Працювалося добре! Цікавий етап у моєму трудовому житті. Три роки віддав Mynizhyn.com. Здобуті навички виявились важливими і корисними в подальшому. Колективу розвитку й процвітання!"

Тетяна Марченко: "Всім привіт! Тепер я працюватиму з вами!"- з такими словами місяць тому я переступила поріг редакції Mynizhyn.com. Так сталося, що прийшла в оновлений колектив. З Лізою Загородньою - редакторкою, продовжуємо тримати марку Головного порталу міста, імідж якого, протягом семи років на просторах місцевих ЗМІ, старанно формували, вкладаючи сили та душу, люди - віддані даній професії! Так тримати - Mynizhyn.com!!!"

Єлизавета Загородня: "Робота в Mynizhyn.com  - моє чергове досягнення для розвитку та самовдосконалення. Прийшовши сюди, я побачила наш Ніжин з іншого боку. Виявляється він набагато цікавіший, ніж здається на перший погляд. Робота має приносити задоволення та дарувати радість. Мені пощастило отримати таку роботу з неймовірно класним та крутим колективом!  Бажаю нашим читачам завжди буди в курсі всіх новин Ніжина з Mynizhyn.com !"

 Максим Терещенко, перший редактор Мynizhyn.com. У 2015 році, коли сайту виповнилось 1 рік – писав:

"Звичайно робота над проектом розпочалася за декілька місяців до цього, але так склалося, що ми вирішили брати відлік саме від сьогоднішньої дати. Зараз згадую цей рік і просто не вірю, що це могло статися зі мною. Адже для мене та й напевно не тільки для мене, це була велика авантюра, заради якої доводилося жертвувати власними проектами, особистим часом, вихідними і ще дуже багато чим. Щоб врешті-решт прийти до висновку, що це ніякі не жертви, це просто те чим я хочу займатися. Це те що саме було мені потрібно. Дякую тим людям (вас насправді дуже багато), які щось радили, критикували, пробачали помилки, але водночас вимагали їх більше не робити і просто читали і читають Mynizhyn.com та допомагають робити його кращим. Особлива подяка тим хто дотичний до створення і роботи проекту, але не входять у число редакції, це РІА "Ніжин медіа" та студія Beatom.Net Ми будемо намагатися працювати краще, якісніше і не зупинятися у своєму розвитку. Дякую вам!"

Пройшло шість років. І Мynizhyn.com не зупиняється у своєму розвитку!!!

Володимир Хоминець бажає: "Вдячних читачів! І розвитку, ще раз розвитку! Бажаю сягнути довголіття і стати супермедіа ресурсом не тільки місцевого, а й обласного медіарівня. Легкої праці! Не розслабляємось і працюємо далі..."

 Хочемо теплими словами згадати та вшанувати журналіста Mynizhyn.com, талановиту колегу, світлу людину Юлію Солдатенко, яка відійшла у Засвіти! Вічна пам'ять! Вічний спокій!

На честь свого Дня народження оголошуємо конкурс на найкраще віршоване привітання сайту Mynizhyn.com. В якості подарунка переможцю буде вручено сертифікат на 500 грн від ресторану "Рибацький Хутір". Привітання надсилайте на пошту mynizhyn.com@gmail.com

З повагою команда Mynizhyn.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: