Останній політ янгола... Ніжин втратив ще одного героя

Янголом став Олександр Борис, вертоліт якого було уражено ракетою рф. Він дуже любив небо та з самого малку хотів літати.

Янголом став Олександр Борис, вертоліт якого було уражено ракетою рф. Він дуже любив небо та з самого малку хотів літати.

Трагедія сталася 15 березня, коли вертоліт, яким керував Олександр Борис, блискуче виконав надважливе бойове завдання: знищив 15 одиниць ворожої техніки та близько 30 осіб живої сили. Після чого вертоліт було уражено ракетою збройних сил рф. Борис Олександр загинув вірний присязі, у бою за Батьківщину, виявивши стійкість та мужність.
Країна втратила героя. Армія – воїна. Батьки – сина! Сестра – брата! Дівчина – коханого!
Небо забирає найкращих. Йому було всього 27 років.  Він тільки починав жити, любити, мріяти! Але віддав життя за Батьківщину, за наше з вами мирне небо і наші мрії.
Доки ми пам’ятаємо героїв – герої будуть оберігати нас!
Вічна пам'ять та щирі співчуття рідним та близьким захисника. Герої не вмирають.

Після військового ліцею, Олександр пішов навчатися в Харківський Університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба. Його мрія здійснилася. Він завжди був найкращим, першим. Будучи курсантом, був нагороджений медаллю за високі показники у навчанні.
В 2016 році Олександр розпочав свою військову службу в Херсоні у званні лейтенанта, був льотчиком-штурманом вертольоту вертолітної ланки вертолітної ескадрильї 11 окремої бригади армійської авіації Сухопутних Військ Збройних Сил України. В 2018 році отримав звання капітана. Був учасником АТО. А вже в 2019 році став командиром вертольота та виконував почесну місію ООН в Конго. Після вдало виконаної роботи був нагороджений грамотою та пам’ятним нагрудним знаком Міністерства Оборони України «Воїн-миротворець».
Він був дуже доброю та світлою людиною, прагнув допомогти кожному в цьому світі, був гордістю своєї родини та прикладом для курсантів.
З перших днів страшної та жорстокої війни, Олександр Борис знаходився в самому пеклі. За свою відвагу та блискуче виконання бойових завдань він був нагороджений почесним орденом Данила Галицького, але отримати цю нагороду живим, йому, на жаль ,так і не вдалося.

Джерело: Телеграм канал Ніжин Офіційно

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: