Романова з Кодолою ділять Ніжин?

Народний депутат Олександр Кодола («Народний фронт»), обраний до Верховної Ради по округу з містом Ніжином на чолі, вщент розкритикував список кандидатів до Ніжинської міськради від об’єднання «Самопоміч», який запропонувала "Самопоміч"

Народний депутат Олександр Кодола («Народний фронт»), обраний до Верховної Ради по округу з містом Ніжином на чолі, вщент розкритикував список кандидатів до Ніжинської міськради від об’єднання «Самопоміч», який запропонувала "Самопоміч"

Народний депутат Олександр Кодола («Народний фронт»), обраний до Верховної Ради по округу з містом Ніжином на чолі, вщент розкритикував список кандидатів до Ніжинської міськради від об’єднання «Самопоміч», який запропонувала нардеп від "Самопомочі" Анна Романова.

«Напевно, пан Садовий (лідер «Самопомочі», партбос Романової. – Авт.) не очікував такого сюрпризу, бо «цінні кадри», що прибилися після Майдану до його партії, більше підходять Добкіну з Кернесом», – коментує пропоновані Романовою кандидатури пан Кодола. Найбільше його обурює агітація Романової за приватного підприємця Вікторію Гунько, тренера-дзюдоїста Костянтина Смалія та активного діяча Рустама Насібова.

По темі: “Самопоміч” оприлюднила попередній список кандидатів у депутати до Ніжинськорї міської ради

Перша з них, за словами Кодоли, – місцевий ділок-підприємець, фігурант кримінальної справи, яка за використання комунального майна ще з 2008 року винна міському бюджету 50 тис. грн (понад $ 6 тис. за тодішнім курсом). Щоб уникнути відповідальності, каже Кодола, жінка навіть прізвище змінила та зблизилася з діючим мером райцентру – влаштувалась радником.
 
«Другий «цінний» кадр Смалій – політичний хамелеон, дістався Садовому безпосередньо від пана Литвина. Городяни з подивом спостерігають, як нещодавній активіст Народної партії і палкий прибічник засудженого за хабар мера Приходька, мімікрує, змінюючи політичне забарвлення, – пише Кодола. – Певно, що ГО «Спарта», де головує Смалій, хоче і надалі отримувати по 200 тис. грн з міського бюджету нібито на зарплати тренерів. Хоча це не заважає громадській неприбутковій організації збирати з батьків юних спортсменів по 200 грн щомісяця на ті ж цілі. Вдалий бізнес на дітях?».
 
Рустаму Насібову Кодола ставить у вину нещодавнє головування у первинній партійній організації Партії регіонів.
 
Романова образилася. Казала, що Кодола – колега по парламенту, до якого вона ставиться з повагою, опустився до рівня базарщини, полив її брудом, оббрехав, а також здійснив у її напрямку «тєлодвіженія по очернєнію».
 
Мовляв, Насібов дійсно колишній регіонал, але він не кандидат «Самопомочі». Гунько – волонтер-активіст, і хоча й працювала на колишнього кандидата в нардепи (зі слів Кодоли – відомого політичного афериста Боровика), але тільки тому, що той «шукав адекватних помічників, які б старанно працювали... бажано, за ідею». Щодо ГО «Спарта» Смалія, то ніколи по 200 тис. з бюджету він не отримував, а працює на спортивний розвиток ніжинської молоді.
 
«Аня, всіх твоїх ніжинських активістів, особливо В. Гунько, вже знаю особисто, – реагує Кодола. – Як представник НІЖИНСЬКОЇ громади, я публічно (!) озвучив свої зауваження. І вже є перші результати. Насібов ВЖЕ не входить до Самопомочі і не є кандидатом. Хоча ти вводиш в оману ніжинців, адже він один з головних активістів вашої партії, про що добре знають мешканці Ніжина. Вікторія Гунько, якщо і волонтер, не звільняється від відповідальності за скоєні злочини, тим більше проти громади свого ж міста. І так далі...».
 
Прискіпливість Кодоли зрозуміла. Він як обраний у парламент у тому числі від Ніжина, напевне, вважає це місто своєю вотчиною, і його дратує, що якесь дівчисько зазіхає на його володіння. І, мабуть, в роздратуванні він, з його слів, не помітив, як у соціальній мережі «Facebook» поздоровив з Днем народження (написав «Щирі вітання з Днем народження!!!») того самого Віктора Медведчука, кума Путіна. Це за нинішньої ситуації в державі рівносильне привітанню Люцифера.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: