У Ніжині віддали останню шану Герою Роману Литвинову

Місто знову сколихнула страшна звістка... Загинув наш Захисник. Попрощалися із військовим у Ніжині 9 серпня. Тепер він спочиватиме на Алеї Слави.

Місто знову сколихнула страшна звістка... Загинув наш Захисник. Попрощалися із військовим у Ніжині 9 серпня. Тепер він спочиватиме на Алеї Слави.

Підполковник Литвинов Роман Миколайович народився 18 березня 1976 року в Туркменістані.

Навчався у Ніжинській ЗОШ №15. У 1997 році закінчив Одеський інститут сухопутних військ. Після цього близько двох років служив в ЗСУ м. Славута.

З лютого 2015 р мобілізований в 12 батальйон м. Київ, де прослужив два роки. Згодом потрапив до Головного командного центру ЗСУ.

З початком війни два місяці пробув в ТРО м. Київ. Потім призначений на посаду начальника бойової підготовки 66 бригади.

Оксана Миколаївна, сестра Романа, розповідає, що він був позитивним, комунікабельним та шустрим хлопцем, любив життя. З малечку мріяв стати військовим. Виріс в повноцінній дружній та міцній сім’ї, яка завжди збиралася на всі свята, любили та підтримували один одного. Часто приїздив в гості до матері. Мав багато друзів, всі його поважали, міг знайти спільну мову з усіма. Дуже любив роботу, можна сказати, жив нею. Завжди дбав про підлеглих. Він все своє життя присвятив захисту Батьківщини.

На жаль, 3 серпня підполковник Роман Миколайович загинув поблизу міста Курахове, Донецької області. Рідні та близькі, побратими та ніжинці попрощалися із Захисником, віддавши йому останню шану.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Героя...

Титульне фото з мережі ФБ

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: