Як почувається трійня хлопчиків на Чернігівщині

Під час активних бойових Оксана Буц із Прилук була вагітна. Їй вдалося виїхати до Черкас. Там вона і народила трьох хлопчиків: Артема, Андрія та Юру.

Під час активних бойових Оксана Буц із Прилук була вагітна. Їй вдалося виїхати до Черкас. Там вона і народила трьох хлопчиків: Артема, Андрія та Юру.

Вдома у Прилуках на неї чекав майже 2-річний син Дмитро. 

 

"Вже в них графік змінився, вже вони сплять мало, гуляють багато, плачуть багато (сміється). Сну тільки мало, а так, всього вистачає", — каже мама трійні.

 

Оксана каже, що їй не вистачає рук. Чоловік Роман працює, допомагає з малечею бабуся Любов Миколаївна. 

 

"Треба швидко, з самого ранку, як встаєш і до 11 години треба бігати. Їмо на ходу, можемо лише о 4-5 годині підобідати, вранці лише каву встигаємо попити. Цей конвеєр він безперервний: пляшечки помили, простерилізували, тут вже Діма йде, треба його годувати. Він поїв, треба його класти спати, тут ці кричать, треба їх знову годувати", — говорить бабуся.

На другому місяці вагітності Оксани її лікарка повідомила, який сюрприз чекає на подружжя. Вони мріяли про дівчинку.

 

"Каже, а ви знаєте, що там не один плід? Кажу — ні. Так і не два. Вже потім, я не пам'ятаю на якому узі, то вона сказала, що всі троє — хлопчики. Я кожні два тижні їздила на спостереження, бо в мене перша вагітність складна була і вік у мене немолодий, то мене спостерігали, кожні два тижні я в Київ їздила, до війни. А потім вже все, поїхала на Черкаси".

У Черкасах Оксана колись здобувала вищу освіту. Під час останніх тижнів вагітності її підтримували студентські подруги й весь колектив центру. Плановий кесарів розтин минув без ускладнень, малята з’явилися на світ 26 травня, а вже 31-го чоловік Роман забрав дружину з дітьми додому в Прилуки.

 

"От вони підростуть, їм треба десь ігрову зону, а її нема. Дуже багато речей, бо їх троє, і Дімка ще четвертий, і не знаємо, як ми будемо у цій хаті все це розміщати".

Оксана каже, що чоловік мріє не про футбольну команду, а про будівельну. Він впевнений, що разом з помічниками Дмитриком, Андрійком, Юрієм та Артемом вони колись зведуть власний будинок для своєї великої родини. 

 
 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: