В Ніжині провели в останню путь Захисника Віктора Піюка

28 вересня Ніжин втратив свого Героя. Солдат Піюк Віктор Вікторович загинув від поранення поблизу м. Лиман Донецької області.

28 вересня Ніжин втратив свого Героя. Солдат Піюк Віктор Вікторович загинув від поранення поблизу м. Лиман Донецької області.

Народився Віктор 02 вересня 1994 р в м. Глухів Сумської обл. Згодом сім’я переїхала до Ніжина. Навчався в місцевій ЗОШ №5. Після 9-го класу вступив до Ніжинського агротехнічного коледжу, де отримав диплом механіка. Після навчання працював в місцевому АТБ.
19 липня був мобілізований та відправлений на навчання до Великої Британії. Після повернення був направлений в Житомир, потім Дніпро, а далі на передову. На зв’язок з рідними виходив не часто, по можливості, а останні два тижні взагалі не виходив.
Зі слів батьків, матері Ольги Миколаївни та батька Віктора Олександровича, наш герой зростав життєрадісним та товариським хлопцем, мав багато друзів. Любив футбол, яким з дитинства займався.
Одружений, має 3-річного сина Максима.
Прощання з нашим захисником відбудбулося в соборі Всіх Святих 07 жовтня о 10-00, поховали Захисника на Алеї Слави на фрунзівському кладовищі.

Світла пам'ять Герою! Щирі співчуття рідним та близьким...

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: