На Чернігівщині попрощалися із двома Героями

Чернігівщина втратила ще двох своїх захисників, які гідно боролися за Незалежність нашої Держави.

Чернігівщина втратила ще двох своїх захисників, які гідно боролися за Незалежність нашої Держави.

Лейтенант Поява Олександр Олександрович народився 29 червня 1996 року в смт Холми на Корюківщині. Після початку повномасштабного ворожого вторгнення він добровільно долучився до оборонців України, потрапивши до військової частини А4210. Так, на посаді командира роти-інструктора з повітряно-десантної служби наш земляк давав гідну відсіч загарбнику, зі зброєю в руках захищаючи рідну Батьківщину від ворожих окупаційних військ.

На жаль, 6 жовтня 2022 року під час виконання чергового бойового завдання біля населеного пункту Давидів Брід на Херсонщині Олександр загинув... Вдома у нього залишилися батьки та брат.

Вони разом з побратимами та друзями загиблого воїна провели його в останню путь, вшанувавши світлу пам'ять Героя-земляка.

Солдат Бураков Олексій Олександрович народився 26 грудня 1980 року в селі Павино Павинського району, Костромської області. В ранньому дитинстві сім'я переїхала до села Довгалівка, Талалаївського району, що на Чернігівщини. Тут Олексій закінчив 11 класів місцевої школи, після чого пішов на строкову військову службу до 72 окремої механізованої бригади.

Після служби переїхав в місто Козятин Вінницької області, де працював на місцевому підприємстві. Трохи згодом після подій 24-го лютого чоловік долучився до Захисників України, потрапивши на посаду стрільця одного з підрозділів військової частини А4612. Разом з побратимами від мужньо захищав українську землю від ворога.

На жаль, 4 жовтня 2022 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Соледар на Донеччині Олексій загинув. Рідні та близькі, друзі та побратими Олексія востаннє попрощалися з ним, вшанувавши його світлу пам'ять.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: