У Чернігові викрито злочинну групу, яка займалася азартними іграми

Поліція Чернігівщини скерувала до суду справу щодо організованої злочинної групи, яка займалася проведенням азартних ігор.

Поліція Чернігівщини скерувала до суду справу щодо організованої злочинної групи, яка займалася проведенням азартних ігор.

Слідчі Чернігівського районного управління поліції спільно з управлінням стратегічних розслідувань завершили досудове розслідування та передали прокурору Чернігівської окружної прокуратури для направлення до суду обвинувальний акт щодо організованої групи, яка незаконно надавала послуги з доступу до азартних ігор. Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

За даними слідства, обвинувачені незаконно проводили азартні ігри з використанням мережі Інтернет у гральному закладі на території Чернігова щонайменше протягом одного року.
Клієнти потрапляли всередину закладу тільки за попередньою домовленістю з його адміністраторами та організатором злочину.

У ході проведення обшуків у незаконному гральному закладі та за місцем проживання обвинувачених поліцейські виявили та вилучили комп’ютерну техніку, мобільні телефони, блокноти з чорновими записами, банківські картки та гроші у різній валюті загальною сумою приблизно 200 тисяч гривень.

Поліція завершила досудове розслідування. Обвинувальний акт скеровано до суду.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: