На Чернігівщині водій у стані наркотичного сп'яніння намагався втекти від патрульних

Вихідними екіпажі патрульної поліції отримали інформацію, що вулицями Чернігова рухається автомобіль Skoda Octavia, водій якого порушує ПДР.

Вихідними екіпажі патрульної поліції отримали інформацію, що вулицями Чернігова рухається автомобіль Skoda Octavia, водій якого порушує ПДР.

Один з екіпажів виявив транспортний засіб на вулиці Пухова. Поліцейські подали кермувальнику світловий та звуковий сигнали про зупинку, які він проігнорував. Легковик став набирати швидкість, розпочалося переслідування.

За короткий час на одній з вулиць інспектори заблокували Skoda, змусивши водія тим самим зупинитися. Як з’ясувалося, за кермом перебував 24-річний житель обласного центру.

Від самого початку спілкування патрульні помітили у чоловіка явні зовні ознаки наркотичного сп’яніння. Проте громадянин відмовився проходити огляд у встановленому законом порядку.

Також з’ясувалося, що водій не вперше вчиняє аналогічне правопорушення, вже позбавлений права керування, але продовжує сідати за кермо автомобіля.

Охоронці порядку склали на громадянина три адмінматеріали: за ч. 3 ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння, вчинене неодноразово протягом року), ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку) та ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права, вчинене повторно) КУпАП.

Нагадаємо, що протягом вихідних патрульні поліцейські виявили 13 водіїв, які керували транспортними засобами з ознаками сп’яніння.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: