Битва корпусів на "Нумо, першокурснику" завершилася перемогою історико-юридичного факультету

Фото. Відео.
Першокурсник вже не той - у цьому переконалися глядачі і підтвердили викладачі. А на сцені це довели наймолодші студенти НДУ у ході конкурсу привітання на найочікуванішій події осені в університеті "Нумо, першокурснику".

Фото. Відео.
Першокурсник вже не той - у цьому переконалися глядачі і підтвердили викладачі. А на сцені це довели наймолодші студенти НДУ у ході конкурсу привітання на найочікуванішій події осені в університеті "Нумо, першокурснику".


Першокурсник вже не той - у цьому переконалися глядачі і підтвердили викладачі. А на сцені це довели наймолодші студенти НДУ у ході конкурсу привітання на найочікуванішій події осені в університеті "Нумо, першокурснику", яка для багатьох новобранців вишу є знаковою у їхньому студентському житті. 

Традиційно за перемогу у "Нумо, першокурснику" змагалися представники всіх факультетів  університету:
  • "Менше народу більше кислороду" (фізико-математичний факультет)
  • "Три кадика" (факультет іноземних мов)
  • "Казарма №6" (факультет культури та мистецтв)
  • "Бейліс Вольф Менделевич" (історико-юридичний факультет)
  • "Ми проблема" ( факультет психології та соціальної роботи )
  • "Декан хохотал" (філологічний факультет)
  • "ДНК" (природничо-географічний факультет)
Програма цьогорічного "Нумо першокурснику" зазнала суттєвих змін. Зокрема у домашньому завданні на сцені разом з студентами виступали викладачі. За задумом організаторів їх поява на сцені повинна була стати своєрідною родзинкою виступів команд, але не всім вдалося це зробити. А команда філологічного факультету взагалі залишилися без зіркового учасника, яким за задумом повинен був стати декан факультету Олександр Забарний. 
 
Ще одним нововведенням стала відсутність конкурсу капітанів. Тому програма "Нумо, першокурснику" складалася лише з двох конкурсів "Привітання" та "Домашнього завдання".
 
Конкурс "Привітання" вдався далеко не усім командам. Жереб вийти першими на сцену випав команді фізико-матиматичного факультету "Менше народу більше кислороду". Їх виступ розпочався з технічних проблем - відеоролик з озвучкою не хотів відкриватися. Під оплески глядачів цю проблему швидко вирішили і ніби то на глядачів та членів журі вона ніяк не вплинула, а от команда вийшла на сцену помітно розгубленою і як результат привітання у них вийшло невдалим.
 
Команда факультету іноземних мов "Три кадика" особливо нічим не вразила глядачів. Жарти про голову студради Сашу Пораду видалися не всім зрозумілими так само як і пародія чи скоріше копія залицяння істфаківця Андрія Топтуна до Альони Бузюн. Про те варто відзначити креативну постановку цього номеру.

Команді "Казарма №6" з факультету культури та мистецтв першими вдалося по-справжньому розсмішити  глядачів. Жарт про те що потрібно перед здачею реферату гарно вимити руки, адже комусь ще з нього доведеться щось їсти у буфеті виявився напрочуд вдалим. Варто також відзначити спостережливість учасників команди стосовно персональної велопарковки під новим корпусом, з жарту про яку щиро посміялися всі учасники недавніх місцевих виборів, які були присутні у залі. 
 


Завершила "Казарма №6" привітання "кокаїновим" шоу
 
Далі на сцену вийшли фаворити "Нумо, першокурснику" команда історико-юридичного факультету, які хоч і погодилися з тим що першокурсник вже не той, але додали, що на їхньому факультеті він "завжди той".  Також студенти не забули про основну тему "Битва корпусів" і показали її у діалозі двох собак.  Також істфаківці, як завжди, не забули пожартувати над керівництвом університету "двома солодкими мальчіками"  Олександром Самойленком та Романом Приходьком.
 
Команда "Ми проблема"  факультету психології та соціальної роботи вирішили завойовувати серця журі та глядачів красою, адже такої кількості гарних дівчат у жодній з команд не було. І про жарти команда також намагалася не забути, хоча далеко не на всі глядачі відповідали посмішкою.  


Вдалим вийшло привітання у команди філологічного факультету "Декан хохотал". Які використали свої гімнастичні вміння та знання з історії України щоб декан і разом з ним і інші глядачі посміхнулися. 

Останніми привітання показала команда природничо-географічного факультету "ДНК", які заглянули у минуле і показали якими були студенти років 20 тому і які вони зараз у типових і буденних ситуаціях.
 
Домашнє завдання із зірковим учасником у всіх команд вийшло веселішим ніж привітання. Дівчата з команди "Декан хохотал" філологічного факультету показали, що на їхньому факультеті хлюпікам немає місця  та поділилися з глядачами своїми страхами.  Казарма №6 перетворила свій виступ у справжнє шоу з танцями і піснями, а от де були жарти, багатьом залишилося не відомо.  "Ми проблема" запам'яталися прибиранням території університету під час якого була знайдена конопля та гарною грою зіркового учасника. 
 

Команда фізико-математичного факультету показала своїм виступом, що навіть банальні і вже заїжджені теми можна показати цікаво і по-новому. А  спільне виконання фінальної пісні з деканом факультету лише додали балів команді.

У домашньому завданні як і в привітанні "Три кадика" знову жартували над своїми сусідами по поверху представниками історико-юридичного факультету не оминувши тему минулих виборів мера. Також інязівці здивували і розсмішили глядачів не дуже політкоректним жартом про йогурт "СС Галичина" зі шматочками Польщі.


Історики у свою чергу по-справжньому відзначилися зірковим учасником Олександром Желібою у образі Фредді Мерк'юрі. 
 


 
А "ДНК" з природничого на завершення розставили всі крапки над "і" та визначили, хто зверху у студентському житті. На їх думку це стипендія, а якщо конкретно у новому корпусі, то це саме їх факультет. 
 
Але за правилами гри, визначити переможця може лише журі і за результатами двох конкурсів ними стали представники факультету, які вважалися беззаперечними лідерами конкурсу ще до його початку, багаторазові переможці "Нумо, першокурснику" та різноманітних змагань КВН, команда історико-юридичного факультету "Бейліс Вольф Менделевич". Істфак через рік знову повернули собі перехідний кубок "Нумо, першокурснику", який до цього завойовували три роки поспіль. Друге місце розділили команди фізико-математичного факультету та факультету культури і мистецтв, на третьому місці опинилася минулорічні переможці команда природничо-географічного факультету.
 
Середній бала за результатами гри:
Філологічний факультет – 8,2, 
Факультет культури і мистецтв – 8,6, 
Факультет психології та соціальної роботи – 8, 
Фізико-математичний факультет – 8,6, 
Факультет іноземних мов – 7, 
Історико-юридичний факультет – 10, 
Природничо-географічний факультет – 8,4.

























































































































 

Текст Макс Терещенко
Фото Олександр Малаш, Ярослав Зінченко, Євгенія Войтенко
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: