Учора відбулася дуже трепетна і душевна зустріч із Нашим Захисником - Дарія Якубів

"Вчора відбулася дуже трепетна і душевна зустріч із Нашим Захисником!", - йдеться у повідомленні на сторінці Дарії Якубів.

"Вчора відбулася дуже трепетна і душевна зустріч із Нашим Захисником!", - йдеться у повідомленні на сторінці Дарії Якубів.

Оскільки Я отримала запит від Наших Воїнів, котрі в самих гарячих точках із першого дня війни боронять рідну Україну на зарядну станцію і старлінк, то звичайно шукала можливість його максимально в короткий термін закрити.
Зарядну станцію дякуючи чудовим Миколайчикам, купила.

І також колектив вчителів, учнів та батьків другої школи - гімназії зібрали кошти і купили старлінк, і також для іншого підрозділу антитепловізійні плащі.
Ця зустріч із Справжнім Героєм, молодим Воїнам вивернула всю душу навиворіт, довела до сліз Всіх присутніх, і розумію, що такі зустрічі вкрай потрібні у Всіх закладах освіти, організація, в робочих колективах.
Наші Захисники дуже розумні, сильні, мотивовані незламні.Справжні Герої!

Дуже змістовно, щиро, грамотно та послідовно розповів Наш Герой про війну і місце боротьби за Волю Свободу дітям і вчителям.
Стояв перед Нами молодий юнак із досить дорослими, свідомими світлими та патріотичними думками.Висловлючи Свої слова вдячності, Він сказав дітям, "Ми знаємо за Кого Ми помираємо, не шкодуючи віддаємо Свої життя і здоров'я, за Вас діти, щоб жили у вільній країні, щасливі, слухняні, добре навчалися і любили Свою Країну Україну!У Нас є мотивація, це Ви ДІТИ! А Ви майбутнє України!"
По закінченню подарував військові трофеї на згадку та зробили спільне фото біля дошки пам'яті та патріотичного куточка!

[GALLERY-158]

Спасибі Вам, Наші рідненькі Герої, Воїни, Захисники!
Спасибі Всім, хто цінує свободу, любить рідну Україну, і допомагає та підтримує Наших Славетним Героям!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: