Всесвітній день здоров'я: у Ніжині відбувся спортивний квест

12 квітня в спортивній залі Ніжинського державного університету відбувся фізкультурно-оздоровчий захід — "спортивний квест", присвячений Всесвітньому дню здоров'я, організований та проведений в тісній співпраці фахівцями Ніжинського міського центру "Спорт для всіх" та вчителями фізичного виховання Ніжинського міського ліцею (Володимир Боровик, Олександр Руденко, Сергій Кришко).

12 квітня в спортивній залі Ніжинського державного університету відбувся фізкультурно-оздоровчий захід — "спортивний квест", присвячений Всесвітньому дню здоров'я, організований та проведений в тісній співпраці фахівцями Ніжинського міського центру "Спорт для всіх" та вчителями фізичного виховання Ніжинського міського ліцею (Володимир Боровик, Олександр Руденко, Сергій Кришко), — повідомляє МЦ "Спорт для всіх".

У спортивному квесті взяли участь п'ять збірних команд учнів Ніжинського міського ліцею. Команди мали змогу випробувати свої сили, виконуючі різноманітні вправи, конкурси, інтелектуальні завдання, пов'язані з категорією здоров'я, а також продемонструвати командний танець-руханку.

У підсумку перше місце посіла команда учениць лінгвістичного класу Ніжинського міського ліцею "Вовчиці".

[GALLERY-334]

Міський центр фізичного здоров'я "Спорт для всіх" нагородив призерів та переможців грамотами та кубком. Дякуємо ЗСУ за можливість займатися спортом та проводити спортивні змагання!

Як повідомляв MYNIZHYN, у Ніжині відбувся футбольний турнір пам’яті Максима Рибецького. Турнір відбувся 9 квітня, у день народження Максима. Максим – вихованець Ніжинської ДЮСФШ. Він дуже любив футбол. Зі слів тренерів, стадіон став його другою домівкою, а гра в футбол – не просто хобі, вона його загартувала. Його воля, справедливість, лідерські якості – це, в тому числі, заслуга й спорту.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: