"Мені до...": ніжинка Ірина Гатун прокоментувала скандальні ситуації

Ніжинка Ірина Гатун прокоментувала своє життя після декількох хвиль хейту за "Квартальні" номери. 

Ніжинка Ірина Гатун прокоментувала своє життя після декількох хвиль хейту за "Квартальні" номери, — пише Час Чернігівський.

Жінка зауважила: їй було важко все це пережити. Настільки, що вона досі не хоче цю тему коментувати, повідомила вона журналістці «Радіо Люкс». 

Також вона заявила, що як і раніше  працює з проєктами студії «95 квартал». Свій коментар вона адресувала своїм хейтерам.

«…У Кварталі все працює, але я не хочу про це говорити. Адекватні люди знають, розуміють, що це було зроблено не для того, щоб це створити… Ті, кому цього не пояснити, не поясниш. Для мене це неприємний момент у житті. Я особисто нікого не хотіла образити. У Кварталі я далі працюю, як би ви цього не хотіли, і в театрі я працюю. Поміняємо тему скандалу, тому що я далі не хочу про це говорити», — заявила Гатун.

Про те, що вона потрапила до списку «Миротворця» Ірина знає. 

«Мені це… (акторка посміхається в камеру, натякаючи на певний рух пальцями)… Не можна ж такі слова казати на камеру!», — сказала жінка на прохання прокоментувати цю ситуацію.

З приводу того, як до цієї історії поставилися батьки — Ірина говорить: «Все нормально». 

На запитання про особисте життя — 36-річна акторка віджартовується: вся в роботі, тому з особистим поки ніяк. Каже, "12 років активної карʼєри пролетіли непомітно". 


Фото: Ірина Гатун під час інтерв'ю. Джерело: Скриншот з відео

«Я знайшла свою роботу, я йду по життю, я нічого не втратила», — знизала плечима Гатун.

Як повідомляв MYNIZHYN, українська актриса та гумористка Ірина Гатун з'явилася в базі волонтерського сайту "Миротворець".

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: