У Ніжині відкрили "Епіцентр» - Відео

У Ніжині відкрили "Епіцентр»

В Ніжині новенький «Епіцентр» відкрили 27 квітня.

Пише газета Весть

— З представниками «Епіцентру» працювали ще до повномасштабного вторгнення, — розповів Олександр КОДОЛА, мер Ніжина. — Запрошували в наше місто. Це потужна мережа, робочі місця, податки до місцевого бюджету. Звичайно, комфорт для ніжинців і жителів навколишніх сіл. Там не тільки товари будівельні, а й товари широкого спектру вжитку. За більш конкурентними цінами. Представники «Епіцентру» були зацікавлені в будівництві гіпермаркету. Ми шукали для них земельну ділянку, близько двох гектарів. Хотіли в Ніжин зайти з «Епіцентром» такою площею, як був у Чернігові. Тільки оновленого формату. З фудмаркетом (їжею), ресторанами, дитячими розвагами. Війна ці плани зруйнувала.

Ми рекомендували декілька приватних територій, котрі можна взяти в оренду. Домовилися з одним із власників колишнього пивзаводу, Олегом Нагорним, місцевим підприємцем. Вони взяли в оренду ці площі. Зробили ремонт, облаштували складське приміщення. Ніжинський «Епіцентр» формату «Експрес». Це третій подібний в Україні гіпермаркет такого формату після Києва і Львова. Там можна придбати  продукти харчування, побутову хімію, канцтовари, декор, зоотовари, частково інструмент. Торгівельна площа до тисячі метрів квадратних. Якщо дозволятимуть умови, можливо, захочуть розширитися. Заперечувати не будемо, намагаємося створити хороші умови для бізнесу, щоб якомога більше національних, закордонних компаній були зацікавлені у співпраці.

На фото: Сергій Слободянюк, заступник директора

В Чернігові будівельні роботи тривають. Восени будівельники розчистили майданчик, прибрали металоконструкції зруйнованого «Епіцентру». Територію обгородили парканом. Земля — територія Новоселівської сільської ради. Майже два гектари паїв викупили у людей. Площа земельної ділянки 6,63 гектара. За вимогами, новобудова повинна бути з укриттям. Воно буде поєднане з паркінгом. По технічному паспорту — реконструкція. Терміни будівництва — чотири місяці. Збиралися здати у травні. Але будівельники не встигають.

Вже  встановили металеві каркаси майбутнього гіпермаркету. Збоку риють котлован. Знаючі люди кажуть, запізнюються, бо робітників залучали на інший об’єкт. Відкриття власники планують на серпень.



Раніше ми писали про те, як зросли ціни на продукти в провідних супермаркетах Ніжина (Велмарт, АТБ, Фора та Сільпо)
та чи зросли вони взагалі

Юлія СЕМЕНЕЦЬ. Фото Олени Гобанової

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: