Сезон пікніків і барбекю в Ніжині

Довгоочікуване літо прийшло - сезон відпусток і відпочинку, перезавантаження та нових вражень. Тому хочеться якомога більше часу провести з рідними, друзями, коханими, щоб отримати позитивні емоції та приємне спілкування.

РЕКЛАМА

Довгоочікуване літо прийшло - сезон відпусток і відпочинку, перезавантаження та нових вражень. Тому хочеться якомога більше часу провести з рідними, друзями, коханими, щоб отримати позитивні емоції та приємне спілкування. Війна впливає на щоденне життя кожного з нас, але водночас вона вчить цінувати кожен день і нічого не відкладати на потім. Сезон пікніків та барбекю стартував. Звісно, наш відпочинок на природі має бути з дотриманням безпекових умов, з гідністю та повагою до оточуючих людей і довкілля.

Пропонуємо огляд закладів Ніжина, де можна знайти необхідні речі та найкращі продукти для пікніка чи барбекю.

Сучасний оптовий маркет «POLY»

Шукаєте, де придбати свіжі та якісні продукти для пікніку чи барбекю? Радимо завітати до нашого маркету «POLY», що нещодавно відкрився в місті. Тут зручно, в одному місці, за доступними цінами можна обрати найкращі продукти для відпочинку на природі і не тільки.

Ми пропонуємо:

  • надзвичайно широкий асортимент ковбас, сосисок і сирів,
  • соуси на будь-який смак;
  • заморожену продукцію (курячі стегенця);
  • солодощі;
  • газовані напої, соки та багато іншого.

Наші вантажники з  радістю допоможуть допоможуть завантажити всі покупки в авто. Ми продаємо продукцію оптом і в роздріб.
Сучасний оптовий маркет у Ніжині «POLY» — завітайте до нас. Тут всі свої!

Instagram
Facebook

Адреса: вул. Носівський шлях, 21, м. Ніжин

Графік роботи: з 07:00 до 18:00 (пн — сб), 09:00 до 17:00 (нд)


 

Магазин «Нептун»

Відпочинок на природі має бути комфортним, а тому ми пропонуємо широкий вибір речей, які зроблять ваш відпочинок зручним і приємним.

Для пікніка та барбекю вам точно знадобляться:

  • шампури,
  • мангали,
  • решітки для барбекю.

Якщо ви збираєтеся на відпочинок великою кампанією, то не обійтися без стільців і столів, шезлонгів, парасоль, наметів, тентів чи навіть павільйонів із москітною сіткою. Можуть стати у пригоді і термоси, термосумки, льодогенератори, зважаючи на дуже спекотне літо.А якщо відпочинок на кілька днів, то варто подбати і про ліхтарі, світильники або світлодіодні лампи; матраци, москитні сітки. Окрім цього, у нашому магазині є й інші засоби від комарів. Ще важливим асортиментом товарів магазину «Нептун» є все, що потрібно для риболовлі.

Завітайте в магазин «Нептун», тут можна придбати все, що необхідне для цікавого і змістовного відпочинку на природі.

Адреса: вул. Станіслава Прощенка 1-А, м. Ніжин. (біля входу до колгоспного ринку)

[GALLERY-480]

Цивілізований відпочинок

Своєю повсякденною діяльністю ми впливаємо на природу, і від нас залежить, в якому довкіллі житимуть наступні покоління. Тому вкрай важливо відповідально ставитися до відпочинку на природі. До того ж, памʼятайте, що в Чернігівській області діє обмеження на відвідування лісів, повʼязане з воєнним станом. У багатьох громадах, що перебували в окупації, в лісах можуть лишатися нерозірвані боєприпаси, тому дбайте про свою і безпеку своїх близьких.  Завжди будьте уважними, побачивши предмети, схожі на боєприпаси. Обовʼязково в цьому разі зателефонуйте на лінію 101, 102 або 112 та повідомте про виявлення підозрілого предмета. Очікуйте рятувальників на безпечній відстані від місця розташування  предмета.

Не зайвим буде нагадати правила відпочинку на природі.

  • Відпочивайте лише у спеціально відведених рекреаційних зонах або поблизу водойм. Водночас ніколи не залишайте дітей без нагляду. Адже необережність на воді може коштувати життя чи здоровʼя.
  • Не підпалюйте суху траву на полях і галявинах у лісі.
  • Не кидайте непогашені сірники чи недопалки.
  • Не користуйтеся в лісі різними піротехнічними виробами: петардами, бенгальськими вогнями, феєрверками, «китайськими» ліхтариками тощо.
  • Не заїжджайте безпосередньо в ліс механічними транспортними засобами, іскри від них можуть викликати пожежу.
  • Не залишайте на сонці пляшки, залишки скла та сміття, що легко загоряються і можуть спричинити пожежу.
  • Не влаштовуйте поблизу лісу різноманітні вогняні шоу.
  • Утримуйтесь від розведення багаття в лісі.
  • Не смітіть. Не залишайте після себе сміття.

Літо захоплює своїми світанками і заходами сонця, неповторними краєвидами та унікальними місцями. Відпочинок на природі надихає, розслабляє, дає сили і позитивні емоції.
Водночас варто бути в гармонії з природою, бути відповідальними, бо й наступного разу хочеться відпочивати на такій же красивій і чистій галявині, як відкрили її вперше.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: