На Ніжинщині трапилась смертельна пожежа: загинув чоловік

На Ніжинщині протягом 5-6 липня сталося дві пожежі — одна зі смертельними наслідками, та ДТП, у результаті якої отримав травми пасажир 2019 року народження.

На Ніжинщині протягом 5-6 липня сталося дві пожежі — одна зі смертельними наслідками, та ДТП, у результаті якої отримав травми пасажир 2019 року народження.

Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи.

5 липня у Носівці Ніжинського району по вул. Коцюбинського  о 21 год. 31 хв. водій скутера «Хонда» не впоралась з керуванням та впала на асфальтне покриття. У результаті ДТП неповнолітній пасажир 2019 року народження отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до КНП "Чернігівська обласна дитяча лікарня".

Того ж дня у селі Адамівка Ніжинського району (Носівська ТГ) у господарстві по вул. Шевченка, 72 о 23 год. 25 хв. сталася пожежа житлового будинку (7х8 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю, перекриття по всій площі, пошкоджено стіни. Причина встановлюється. На місці пожежі виявлено тіло господаря, 1971 року народження.

6 липня у селі Сулак Ніжинського району (Носівська ТГ) у господарстві по вул. Миколаївська, 2 о 03 год. 03 хв. сталася пожежа житлового будинку (10х12м, стіни цегляні, покрівля металева). Вогнем знищено покрівлю пошкоджено перекриття. Причина встановлюється.

Як повідомляв MYNIZHYN, 6 липня у соцмережах поліцейські виявили інформацію про те, що на мосту у Ніжинському районі знайдені повішеними дві собаки.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: