"Капітан Гнєзділов" і не тільки: Ніжин відвідали відомі українські актори з метою допомоги ЗСУ

23 серпня до Ніжина завітали відомі українські актори Михайло Кукуюк, Роман Мацюта та Михайло Жонін. Зустріч була організована настоятелем Покровської церкви отцем Михайлом.

23 серпня до Ніжина завітали відомі українські актори Михайло Кукуюк, Роман Мацюта та Михайло Жонін. Зустріч була організована настоятелем Покровської церкви Отцем Михайлом.

У ресторані “Веранда” відбувся благодійний концерт, де збирали кошти для ЗСУ.

"За участі творчих людей була організована тепла, щира зустріч. У дружній, максимально наближеній до домашньої атмосфери артисти акапельно виконали декілька творів”, – повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук матінка Дар’я Якубів.

Під час заходу назбирали 74 тисячі гривень на РЕБ для 72-ї бригади “Чорних запорожців”. Вартість потрібного РЕБу — 90 тисяч.

"Спасибі акторам, директору ресторану за чудові умови проведення заходу. Сердечно дякуємо всім друзям, знайомим, хто відвідав цей захід і задонатив на ЗСУ. Тож вірю, що ми якнайшвидше дозбираємо ще 16 тисяч гривень, щоб розпочати виготовлення цього вкрай потрібного прибору, який рятує життя воїнів! Разом до Перемоги!", — зазначає матінка Дар’я.

[GALLERY-561]

Як повідомляв MYNIZHYN, 24 серпня 2024 року виповнилася 33-тя річниця від дня ухвалення Акта проголошення Незалежності України. На честь знакової події у Ніжині містяни вшанували пам’ять Воїнів, котрі поклали своє життя в боротьбі за демократичні цінності та суверенітет.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: