15-річний хлопець загинув, а 13-річна дівчина — у лікарні: смертельна ДТП на Чернігівщині

20 вересня, приблизно о 20-й годині, сталася аварія за участю двох неповнолітніх: 15-річний водій мотоцикла не обрав безпечної швидкості руху та не врахував дорожні обставини, що призвело до зіткнення з трактором, який буксирував бочку.

Правоохоронці звернулися до громадськості із закликом допомогти встановити всі обставини смертельної дорожньо-транспортної пригоди, що сталася ввечері 20 вересня на в'їзді в село Охрамієвичі Корюківської громади.

Як повідомляють у поліції, приблизно о 20-й годині, сталася аварія за участю двох неповнолітніх. 15-річний водій мотоцикла не обрав безпечної швидкості руху та не врахував дорожні обставини, що призвело до зіткнення з трактором, який буксирував бочку. На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції та співробітники ювенальної превенції.

На жаль, внаслідок зіткнення 15-річний водій загинув на місці. Його 13-річна пасажирка отримала травми й була терміново госпіталізована до лікарні.

Правоохоронці продовжують розслідування й закликають всіх свідків або очевидців події звернутися до поліції для надання додаткової інформації, яка може допомогти у встановленні обставин аварії.

Як повідомляв MYNIZHYN, 05 вересня у Бахмачі поблизу залізничного вокзалу на станції «Бахмач-Пасажирський» електропотяг № 455 сполученням «Конотоп – Ніжин» збив місцевого мешканця, котрий переходив залізничну колію з велосипедом у невстановленому місці.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: