Зіткнення на Чернігівщині: авто перекинулося, троє постраждалих у лікарні

У Малодівицькій громаді на Чернігівщині сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох легковиків, унаслідок якої травмувалися троє людей. Інцидент стався 21 жовтня близько 10:00 ранку.

У Малодівицькій громаді на Чернігівщині сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох легковиків, унаслідок якої травмувалися троє людей. Інцидент стався 21 жовтня близько 10:00 ранку.

Про це повідомляє Поліція Чернігівської області.

На місце ДТП прибули група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Прилуцького районного відділу поліції. За попередніми даними, 69-річний водій автомобіля ВАЗ, рухаючись трасою у напрямку Прилук, спробував обігнати автомобіль ЗАЗ. У цей момент водій ЗАЗу, 23-річний мешканець Малодівицької громади, почав виконувати маневр повороту ліворуч.

Зіткнення двох автівок призвело до перекидання одного з транспортних засобів. У результаті водій і двоє пасажирів отримали травми різного ступеня тяжкості. Постраждалих негайно госпіталізували до медичного закладу.

Поліцейські вилучили обидва автомобілі для подальшої експертизи. Наразі триває досудове розслідування у рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Слідчі під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури з'ясовують обставини події та встановлюють усі деталі.

Згідно зі законодавством, за таке правопорушення передбачено штраф, виправні роботи, арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років із позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк. Розслідування триває, і правоохоронці закликають учасників дорожнього руху бути обережними та дотримуватися правил, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому.

Як повідомляв MYNIZHYN, поблизу Ніжина на трасі Кіпті-Глухів-Бачівськ 17 жовтня близько 17:30 сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода: водій загинув на місці, пасажирку госпіталізували.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: