"Думи, мої думи" і джаз: дівчина з Ніжина опублікувала виконання пісні власного аранжування - Відео

Нещодавно дівчина з Ніжина Anna Kindzerska опублікувала лайв виконання пісні «Думи мої» на вірші Тараса Шевченка, власного аранжування зі свого концерту.

Нещодавно дівчина з Ніжина Anna Kindzerska опублікувала лайв виконання пісні «Думи мої» на вірші Тараса Шевченка, власного аранжування зі свого концерту.

Аби перегялнути відеовиконання пісні  – прогортайте до кінця сторінки.

Ексклюзивно для сайту MYNIZHYN Анна розповіла про свій виступ,про те, чого саме «Думи» і  як кожен свій виступ дівчина пропускає через себе.

[GALLERY-672]

- Аня, де саме і коли відбувся цей концерт? Це був ваш власний концерт? Які ще ваші пісні там звучали?

- Це відео з мого сольного концерту, що відбувся у травні минулого року. Програма складалась з моїх авторських пісень та декількох народних у власних аранжуваннях.

- Чому ця пісня, адже у Шевченка багато віршів…?

- Саме цей вірш Шевченка існує з мелодією, тобто є така пісня: слова Шевченка, а музика - М.Лисенка, а дехто вважає - народна. Памʼятаю її зі школи, з уроків музики. Якось був тяжкий період в житті і ця пісня просто співалась мною. Спочатку це було відео, зняте на телефон з трьома партіями, заспіваними мною. А потім все переросло в концертну версію. Я ще трохи сумнівалась чи вийде у нас з дівчатами це відтворити так, як я те записала, бо маю багато власних штрихів, але Карина Соколовська та Дарина Гаврик - співачки з величезним досвідом, тому справились з усім блискуче!

- Люди говорять: "Думи, мої думи" і джаз – це дуже сміливо і неочікувано. Хто вас надихнув на таке поєднання? Звідки виникла ідея?

- Я б мабуть більше сказала, що це соул. Справа в тому, що зазвичай коли виконую чиїсь пісні - пропускаю через себе і виходить «по-моєму», а так як свої студентські роки я провела в джазових стінах, то мабуть така тінь на цей твір трохи таки впала. До речі, у мене є і більш класична версія цієї пісні. Тому кому наша тріо-версія не прийдеться до смаку - послухайте іншу, зі струнним квартетом та гітарою.

- Чи плануєте ще десь виступати на концертах з цією піснею? Якщо так то де саме? І чи можна вас чекати якось з виступом у Ніжині?

- Виступали з цією версією неодноразово і будемо виступати ще. Частіше це відбувається на арт-майданчиках Києва. В Ніжині дуже б хотілось якось виступити, але це мабуть станеться тоді, коли буду впевнена, що маю слухачів у своєму місті. Тому, якщо слухаєте - дайте знати! (Посміхається – авт.)

Читайте також: «Коли ти знаєш, що твоя країна в біді, хочеться бути з нею»: як співачка з Ніжина допомагає ЗСУ (Фото, відео)

Відео виступу



Вокал – Анна Кіндзерська.
Беквокалістки: Карина Соколовська та Дарина Гаврик.

 

Соцмережі в свою чергу «вибухнули» коментарями:

  • "Думи, мої думи" і джаз - дуже сміливо і дуже-дуже гарно.
  • Неможливо прекрасне музичне прочитання-втілення великої поезії
  • Як же це красиво!
  • Неймовірно круто! Дякую Анна!

Фото скріншот коментарів на YouTube

[GALLERY-673]

Раніше ми писали: Дівчина з Ніжина заспівала у фіналі «Голос країни-12» (Відео)

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: