У ніжинській команді УКРОПу – заміна

Замість Руслана Кондрашевського, який склав повноваження за власним бажанням, депутатом Ніжинської міської ради від партії УКРОП став Юрій Олексійович Малюга.

Замість Руслана Кондрашевського, який склав повноваження за власним бажанням, депутатом Ніжинської міської ради від партії УКРОП став Юрій Олексійович Малюга.


У складі депутатів партії УКРОПу Ніжинської міської ради відбулася заміна. Руслан Кондрашевський, який був обраний депутатом на останніх виборах,  склав повноваження за власним бажанням. Його місце зайняв наступний кандидат у виборчому списку партії – Юрій Олексійович Малюга.  Про це офіційно оголосили на сесії міської ради 26 січня, після чого новообраний депутат склав присягу і приступив до виконання своїх обов’язків.

Юрій Малюга  увійшов до Постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, інвестиційного розвитку міста та децентралізації, членом якої був його попередник.
 
Автобіографія з сайту Ніжинського осередку партії УКРОП 
Юрій Малюга, 
Дата народження:  11 жовтня 1981 року, м. Ніжин.
Громадянин України

Освіта: в 1999 році закінчив Ніжинську середню школу №17, пішов навчатися до ТСОУ "ДОСААФ" і отримав спеціальність "Автослюсар вантажніх автомобілів"; в 2015 році вступив до Національного Університету біоресурсів і природокористування, на факультет "Механізація сільського господарства"

Трудова діяльність:
З 1999 по 2001 рік проходив службу в ЗСУ
З 2005 по 2006 рік комірник ТОВ з обмеженою відповідальністю РБМ (м. Ніжин) 
Потім працював на будівельних роботах.
З березня 2014 року до 16.03.2015 року учасник АТО.

Нині тимчасово не працюю.

Позапартійний, одружений, член Ніжинської міської спілки учасників АТО.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: