У Ніжині створювали кольоровий портрет міста

22 березня в малому залі виконавчого комітету понад 30 представників ніжинської громади створювали своєрідний кольоровий портрет міста

22 березня в малому залі виконавчого комітету понад 30 представників ніжинської громади створювали своєрідний кольоровий портрет міста


22 березня в малому залі виконавчого комітету понад 30 учасників – представників різних секторів життєдіяльності ніжинської громади на чолі з міським головою Анатолієм Лінником і секретарем Ніжинської міської ради Валерієм Салогубом - створювали своєрідний кольоровий портрет Ніжина, який стане емоційним підґрунтям для оберегу міської громади.

Справжнім дивом і прикрасою заходу "Ми-міцна громада" стала писанка, створена ніжинською художницею Юлією Петренко. Наша майстриня здобула право представляти рідне місто на фестивалі писанок (на Софіївській площі), і 7 чудес Ніжина зможуть побачити вся Україна й світ. Відразу після заходу ніжинська писанка поїхала на Київ.
 
Загальноміський проект «Ми-міцна громада» спрямований на розширення можливостей партнерства та налагодження діалогів через арт-простір.

Із маленьких обговорень ідей щодо об’єднання заради розвитку міста під час зустрічі з молоддю з’явився неординарний формат творчої території для спілкування, який і був реалізований ініціаторами та засновники проекту: відділом у справах сім’ї та молоді й художницею, громадською діячкою Юлією Петренко.













Відділ у справах сім’ї та молоді 
виконавчого комітету
Ніжинської міської ради

Фото: Валерій Кичко
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: