У Ніжині провели благодійний концерт в підтримку онкохворої дівчинки

Фото. Відео.
Чи не найгірше в житті - коли хворіють і страждають від болю діти, тим більше - власні діти, від раку. Підступна хвороба не має жалощів та ніяких винятків з правил ні для кого

Фото. Відео.
Чи не найгірше в житті - коли хворіють і страждають від болю діти, тим більше - власні діти, від раку. Підступна хвороба не має жалощів та ніяких винятків з правил ні для кого


Чи не найгірше в житті - коли хворіють і страждають від болю діти, тим більше - власні діти, від раку. Підступна хвороба не має жалощів та ніяких винятків з правил ні для кого. За останні 100 років за рівнем захворюваності та смертності в світі онкопатологія перемістилася з десятого місця на друге, поступаючись лише хворобам серцево-судинної системи.

Всесвітня організація охорони здоров'я наводить статистику, яка свідчить, що на сьогодні збільшується тенденція захворювання дітей на рак, зокрема, щорічно на онкологію хворіють в середньому 50-200 дітей з мільйона.

Велике нещастя спіткало й ніжинську родину Мальченків, у якій 5-річна донечка Міланка захворіла на страшну недугу - гострий лімфобластний лейкоз. Зараз дівчинка перебуває в Чернігівській обласній лікарні та переживає болісні процедури. 

Читайте також: Врятувати Міланку: у Ніжині влаштовують благодійний концерт за участю фронтмена гурту "Біла вежа"

Аби хоч якось допомогти Міланці та дітям з онкологічним захворюванням, ніжинська активістка Яна Волинко організувала акцію "Долонька добра" та благодійний концерт в ЗОШ №6, де взяли участь фронтмен гурту «БІЛА ВЕЖА», учасник 6-го сезону національного співочого шоу «Х-Фактор», уродженець Ніжина Максим Іващенко, танцювальні колективи міста, аматорські місцеві колективи, мультиплікаційні герої «Маша та Ведмідь» (дитячі аніматори студії «Лімпопо») та інші гості.

Завдяки небайдужим ніжинцям вдалося назбирати кошти в сумі 4 тисяч гривень, які передадуть на лікування Мілани Мальченко, вже сьогодні ці гроші будуть переведені на відкритий рахунок дівчинки. 

Перерахувати кошти на лікування дівчинки можна також за номером банківської картки : 5169 3305 1096 5012

МФ "імені В. Нестерчука БФ".

ЄДРПОУ 38620912 

МФО 300711 

Приватбанк, Печерський філіал 

р/р 26007052745689

Призначення платежу: Благодійна допомога на лікувальні процеси, ПІБ (Мальченко Мілана) (Без ПДВ) карточка на ім*я Литвинова Наталія Іванівна ( директор фонду).


Акція "Долонька добра" по збору іграшок для онкохворих діток діятиме до кінця квітня.

Контактний телефон
: +380684343390 - Яна Волинко. 


Виступ фронтмена гурту «Біла вежа» Максима Іващенка









































Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: