Міські перевезення: час, тривалість, якість

Відбулася чергова нарада керівників комунальних підприємств. Головуючим наради був заступник міського голови Сергій Осадчий

Відбулася чергова нарада керівників комунальних підприємств. Головуючим наради був заступник міського голови Сергій Осадчий


Відбулася чергова нарада керівників комунальних підприємств. Головуючим наради був заступник міського голови Сергій Осадчий.

У ході наради обговорилися протокольні доручення із попередньої наради та минулого засідання організаційного комітету з питань проведення Покровського ярмарку. Заступник начальника УЖКГ та Б Світлана Сіренко доповіла: «На минулому засідання було дано завдання узгодити із перевізниками подовження деяких маршрутів після 22.00.

Оскільки остання електричка з Києва приходить о 22.30 год, і цей час бажаний і зручний був би не лише для пасажирів маршруту №8 чи №14, - ми надіслали відповідні повідомлення усім перевізникам у місті.

Також, на минулій нараді говорили про те, що деякі перевізники після 22-ї години переходять у режим «маршрутного таксі». Працівниками транспортного відділу проводилися  чергування та виконувалися «фотографії робочого дня». За словами перевізників, - у режимі «маршрутного таксі» їхні працівники не працюють та транспортні засоби підприємств для цього не застосовуються».

Начальнику відділу транспорту управління житлово-комунального господарства та будівництва Віктору Карпенку доручили розробити схему проїзду автобусів у дні святкування Покровського ярмарку.
 
Відділ інформаційно-аналітичної роботи 
та комунікацій з громадськістю
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: