Учні та вчителі Ніжинського району - серед переможців Міжнародного конкурсу творчих робіт

Протягом 27-29 вересня у Києві проходив фінал XIV Міжнародного конкурсу творчих робіт школярів, студентів, аспірантів і вчителів

Протягом 27-29 вересня у Києві проходив фінал XIV Міжнародного конкурсу творчих робіт школярів, студентів, аспірантів і вчителів


Протягом 27-29 вересня у Києві проходив фінал XIV Міжнародного конкурсу творчих робіт школярів, студентів, аспірантів і вчителів «Уроки війни та Голокосту – уроки толерантності», організований Українським інститутом вивчення Голокосту «Ткума» за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Цього року на конкурс було надіслано 250 творчих робіт з усієї України, у тому числі, з Луганської області й Криму. Із них - 56 робіт були визнані найкращими та обрані членами журі до участі в фіналі.

Фіналістами цього року стали 12 студентів, 25 вчителів - при чому не лише історії, а й української мови, літератури, права - та 25 школярів.
 
За результатами захисту вчителі та учні Ніжинського району стали переможцями в таких номінаціях:


Вчителі

У номінації «Педагогічна майстерність»:

ІІІ місце - Єсипенко Людмила (вчитель історії Талалаївської ЗОШ І-ІІІ ст.), Черненко Тетяна (завідувач районної психолого-медико-педагогічної консультації) «Війна з жіночим обличчям (фільм про жіночі долі війни, жінок з Ніжинщини)».
 
ІІ місце – Єсипенко Людмила (вчитель історії Талалаївської ЗОШ І-ІІІ ст.) «Виховний захід: «Історію не перепишеш, пам’ять не зітреш…»».
 
Учні

У номінації «Науково-дослідницька робота»:

І місце –Гуга Єлизавета (випускниця Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст.) «Він жертвує життям своїм для спасіння інших…» (Життя і служіння Феоктиста Смельницького).
 
У номінації «Пошукове дослідження»:

ІІ місце – Мершинець Ірина (випускниця Шатурського НВК) «Чужого болю не буває… Праведник народів світу – Устинія Петренко» (Документальний фільм з елементами художньої драматизації).
 
У номінації «Художня майстерність»:

І місце –Бондаренко Катерина (учениця Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст.) «Забутий геноцид» (витинанка, присвячена трагедії ромів під час Другої світової війни).











Ніжинська РДА

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: