Ігор Шалай провів брифінг

Депутат міської ради Ігор Шалай вчора, 28 грудня провів брифінг з приводу організації дорожнього руху автотранспорту у Ніжині

Депутат міської ради Ігор Шалай вчора, 28 грудня провів брифінг з приводу організації дорожнього руху автотранспорту у Ніжині


Депутат міської ради Ігор Шалай вчора, 28 грудня провів брифінг з приводу організації дорожнього руху автотранспорту у Ніжині.

На заході були присутні міськи голова Анатолій Лінник, депутати міської ради Володимир Башинський, Андрій Деркач, Дмитро Тимошик, Олександр Шалай та представники ЗМІ.

У своїй доповід Ігор Віталійович акцентував: "Міністерство інфраструктури в наступному році робить наголос на кругових перехрестях. Це  пріоритет безпеки руху. Проте, наше місто випередило час: з 2015 року ми мали чітку уяву, що проект кільцевого руху має бути реалізований саме в зоні місць концентрації ДТП по вул.Об’їзджа та Шевченка".
 
Начальник Ніжинського відділу сектору реагування патрульної поліції капітан Олександр Клименко зазначив, що саме у місцях підвищеної аварійності (а це, як правило, перехрестя) слід  проводити реконструкцію транспортної розв’язки. 

Таких місць концентрації ДТП у нас три: перехрестя вулиць Московської і Академіка Амосова, вулиць Шевченка, Об'їжджої та 3-й мікрорайон, вулиць Шевенка і Вокзальної. Саме тому реалізація проекту кругового руху наразі є надзвичайно актуальною.
 










 

За матеріалами відділу інформаційно-аналітичної роботи 
та комунікацій з громадськістю

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: