У Ніжині привітали переможців Чернігівського обласного турніру із боксу

На обласному турнірі із боксу, який проходив із 18 по 20 січня в Чернігові, ніжинські боксери увійшли до числа флагманів медального заліку

На обласному турнірі із боксу, який проходив із 18 по 20 січня в Чернігові, ніжинські боксери увійшли до числа флагманів медального заліку

На обласному турнірі із боксу, який проходив із 18 по 20 січня в Чернігові, ніжинські боксери увійшли до числа флагманів медального заліку, виборовши одну золоту, чотири срібні та одну бронзову нагороди.

24 січня в стінах тренувального залу на базі НВК №16 «Престиж» вітали ніжинських юних боксерів та їх тренера Євгена Саєнка із призовими місцями: голова Федерації боксу та кікбоксингу Ніжинщини Олександр Шалай, депутат Чернігівської обласної ради Ігор Дягель, директор КДЮСШ Валерій Зінченко. Кожен із присутніх побажав хлопцям натхнення, великих перемог та досягнень в непідкорених горизонтах.

Першим із словами вітання та вдячності за те, що прославляють наше місто до боксерів та тренера звернувся голова Федерації боксу та кікбоксингу Ніжинщини Олександр Шалай: «Бокс – це той вид спорту, який постійно приносить нам нагороди. Ми вітаємо Ігоря Заковряжина, Даніїла Кущ, Івана Вискірко, Олександра Дейнегу, Сергія Полешко, Руслана Ременюк  та дякуємо їм за цей результат. Працюємо далі в тому ж русі і сподіваємось, що ці медалі стануть  для них, перш за все, великим поштовхом в подальшій спортивній кар’єрі, тому що, для спортсмена дуже важливі ось такі надзвичайні результати, які є підбиттям підсумків роботи і новою сходинкою у подальшій спортивній кар’єрі».

Валерій Зінченко зауважив, що дякуючи плідній співпраці міської влади та КДЮСШ з СК «Легіонер» та Федерацією боксу та кікбоксингу Ніжинщини, діти, які займаються в КДЮСШ мають більше можливостей участі в змагання, підвищуючи свою спортивну майстерність в тренувальному залі на базі НВК №16 «Престиж». До того ж директор КДЮСШ наголосив: «Хочеться подякувати особисто тренерам та всім тим, хто представляв Ніжин на турнірі. У спортсменів безперечно є багато проблем – це і екіпіровка, і можливість дістатися до місця змагань. Але завдяки таким спортсменам, проблеми відходять на другий план, а у багатьох дітей з’являються і бажання, і мета показувати результати. Безперечно, хочеться подякувати батькам спортсменів, які відіграють далеко не останню роль у спортивних досягненнях своїх дітей».

Депутат Чернігівської обласної ради Ігор Дягель пообіцяв забезпечити боксерів відповідною сертифікованою екіпіровкою, це і боксерські рукавички, шоломи. «Бажаю боксерам витримки, сили духу та нових звершень» – привітав хлопців Ігор Дягель.



































Вікторія Коломійченко для nizhynnews
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: