Успіх юних туристів з Ніжина

20 січня стартував Відкритий Кубок міста Києва зі спортивного (пішохідного) туризму в приміщенні «Х-drive 2018». Першим етапом відкритого Кубку Києва зі спортивного туризму в приміщеннях став Відкритий Кубок Дніпровського району

20 січня стартував Відкритий Кубок міста Києва зі спортивного (пішохідного) туризму в приміщенні «Х-drive 2018». Першим етапом відкритого Кубку Києва зі спортивного туризму в приміщеннях став Відкритий Кубок Дніпровського району


Ось вже два тижні поспіль юні туристи Ніжина вихідні проводять на змаганнях.

20 січня стартував Відкритий Кубок міста Києва зі спортивного (пішохідного) туризму в приміщенні «Х-drive 2018».

Першим етапом відкритого Кубку Києва зі спортивного (пішохідного) туризму в приміщеннях став Відкритий Кубок Дніпровського району (особисто-командні змагання). Ніжинці брали участь у змаганнях на дистанції 2 класу. Вдалим був виступ Ніжинської команди на цих змаганнях.

Команда «Рандеву» у складі Куйди Валерії, Адаменко Дарини, Скотар Валерії, Ворони Данііла, Пархоменка Богдана, Масловського Максима у командному заліку виборола 1 місце. В особистому заліку Куйда Валерія була кращою серед дівчат, а Адаменко Дарина посіла 2 місце. На цій дистанції дівчата виконали норматив ІІ розряду зі спортивного туризму. Пархоменку Богдану не вистачило лише 2 секунди щоб посісти 3 місце (його результат на дистанції 9 хв. 43 секунди), при цьому він виконав норматив ІІІ розряду зі спортивного туризму.

Вже за тиждень нові змагання, а саме ІV етап Відкритого Кубку Чернігівської області «Адреналін 2017-2018». Змагання проходили в Бахмачі. 27-28 січня 2018 року 20 команд виборювали першість на Відкритому Кубку Бахмацького району зі спортивного (пішохідного) туризму. З Ніжина у змаганнях брали участь 4 команди, з них 2 команди, основний та другий склади «Рандеву», а також команди «Позитив» (тренер Перевера О.А.) та «В ТемпІ» (тренер Кармазіна І.В.). На жаль у основному складі команди «Рандеву» не змогла, через хворобу, виступити лідер і капітан команди Куйда Валерія.

Змагання проходили на трьох дистанціях.

В перший день на особисто-командній дистанції «Смуга перешкод» 1 класу команда «Рандеву» виборола 2 місце, а у особистому заліку Ворона Данііл та Адаменко Дарина посіли відповідно 3 та 2 місця. У змаганнях зв’язок Ворона Данііл та Пархоменко Богдан були кращими, 1 місце.

На другий день проходили командні змагання на смузі перешкод «За вибором» і команда «Рандеву» показала не поганий результат, виборола 3 місце.

Не дивлячись на ніби то не поганий результат першого і виступ другого дня, команда «Рандеву» у загальному заліку Відкритого Кубку Бахмацького району з пішохідного туризму посіла 4 місце.

Є куди рости і до чого прагнути.

Далі буде.













Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: