У Територіальному центрі відзначили свято Масляної

14 лютого в Територіальному центрі відзначили свято Масляної, яка традиційно знаменує старт весни і розпочинає весняний цикл традиційних свят

14 лютого в Територіальному центрі відзначили свято Масляної, яка традиційно знаменує старт весни і розпочинає весняний цикл традиційних свят

14 лютого в Територіальному центрі відзначили свято Масляної, яка традиційно знаменує старт весни і розпочинає весняний цикл традиційних свят.

Святкову програму підготували студенти волонтерської групи «Час для нас», яка діє при кафедрі соціальної педагогіки і соціальної роботи Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, на чолі з Галиною Бондаренко та творчий колектив Професійно-технічний ліцей побуту та сервісу (директор - Олександр Красніков), а Ірина Шевченко та Віктор Іванько подарували присутнім чудове виконання українських пісень.

Щирими словами, побажаннями здоров’я, радості і гарного настрою та подарунками привітали всіх присутніх: голова Спілки Самаритян України Чернігівське Об’єднання – Ірина Балакірєва та голова Ніжинського міського товариства «Червоного Хреста України» - Наталія Саєнко.

Кажуть, як пройде Масляний тиждень, таким буде і весь рік. Смачно і весело, в колі друзів, відгуляла Масляна в Територіальному центрі. Це свято принесло море позитивних емоцій і усмішок, а вони, як відомо, продовжують життя.


























Інеса Шаповалова, Територіальний центр соціального обслуговування

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: