Дерев’яні шкатулки: розширюємо асортимент магазину подарунків

Небагато сувенірів можуть похвалитися тим, що приносять користь своєму власнику. Скринька ручної роботи – один із таких варіантів. За вишуканою кришкою може ховатися будь-що: коштовності та біжутерія, документи, приналежності для творчості або рукоділля та безліч інших дрібниць

Небагато сувенірів можуть похвалитися тим, що приносять користь своєму власнику. Скринька ручної роботи – один із таких варіантів. За вишуканою кришкою може ховатися будь-що: коштовності та біжутерія, документи, приналежності для творчості або рукоділля та безліч інших дрібниць

НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ


Небагато сувенірів можуть похвалитися тим, що приносять користь своєму власнику. Скринька ручної роботи – один із таких варіантів. За вишуканою кришкою може ховатися будь-що: коштовності та біжутерія, документи, приналежності для творчості або рукоділля та безліч інших дрібниць. Все виглядатиме охайно і завжди знаходитиметься під рукою.

Одна проблема – знайти справді красиву шкатулку з дерева вкрай важко. Переважна більшість пропозицій – незграбні пародії з дешевого пластику.

Якщо у вашій крамниці сувенірів та подарунків ще відсутня різьблена скринька – оберіть ручні вироби майстрів Творчої Асоціації «Декор». Це онлайн майданчик, що об’єднує досвідчених митців Харківщини. Їхні талановиті руки втілюють в життя неймовірні ідеї, що захоплюють лаконічною довершеністю ліній. Завітайте на сайт і обирайте товар, що стане родзинкою вашого магазину.

Різьблені скриньки з дерева ТА «Декор» – безперечна якість за адекватною ціною

Якщо ви вважаєте, що такі сувеніри коштуватимуть надто дорого й через це не матимуть попиту, то дуже здивуєтеся приємним цінам, особливо на опт. Зв’яжіться з менеджером, аби обговорити можливість довгострокової співпраці. Вам обов’язково запропонують вкрай вигідні умови.

При цьому якість дерев’яних шкатулок ручної роботи (https://decor.kharkov.ua/shkatulki) вiд ТА «Декор» – завжди на висоті:
  • Майстри використовують деревину цінних порід, обираючи заготівки без будь-яких вад. Це матеріал, що солідно виглядає і довго слугуватиме своєму власникові.
  • Дерев’яні частини ретельно поліруються до ідеальної гладкості. Потім поверхня натирається мастикою з бджолиним воском. Це надає виробу стійкості до вологи та пересушення.
  • Внутрішні поверхні мають шкіряні накладки. Речі, що зберігатимуться у скриньках ручної роботи, залишаться неушкодженими. 

Окремо слід підкреслити естетичні властивості. Головна увага приділяється довершеній обробці. Природний малюнок деревини, благородство латуні, насичений колір – це те, що гармоніюватиме з будь-яким інтер’єром. В колекції знайдуться екземпляри як для пані, так і для чоловіків.

Купити шкатулки ручної роботи оптом та в роздріб

Зверніть увагу, що ТА «Декор» здатен у стислі строки виконати оптове замовлення. Оберіть бажану модель або декілька варіантів чи запропонуйте свій ескіз.

Скриньки з дерева надсилаються всією Україною за допомогою транспортних компаній. До сплати приймаються готівка та переказ на банківську карту.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: