Конструктори Лего в Україні

Лего вже давно займає лідируючі позиції серед виробників дитячих іграшок. У багатьох дітей та батьків конструктор вже автоматично асоціюється з Лего

Лего вже давно займає лідируючі позиції серед виробників дитячих іграшок. У багатьох дітей та батьків конструктор вже автоматично асоціюється з Лего

Лего вже давно займає передові позиції серед виробників дитячих іграшок. У багатьох дітей та батьків конструктор вже автоматично асоціюється з Лего. З кожним днем у компанії LEGO все більше споживачів і постійних клієнтів. В Україні ознайомитися з повним асортиментом відомого дитячого конструктора і придбати його за вигідною ціною можна в магазині constructors.com.ua, який є першим діючим інтернет-магазином Лего в Україні.

Як підібрати Лего для дитини

При виборі іграшки-конструктора для дитини слід звернути увагу відразу на кілька деталей:

  • Вік дитини, оскільки Лего надає набори для різних вікових категорій. Дітям у віці близько року необхідні конструктори з великими деталями.
  • Стать дитини. Є окремі варіанти для хлопчиків і для дівчат. Які виконані в певних кольорах. Також за статтю дитини відрізняються і серії Лего, які пов'язані з мультяшними персонажами.

Обов'язково враховувати переваги самої дитини, важливо, щоб обраний персонаж або сюжет конструктора йому подобалися.

Особливості серії Лего Маріо

Серія Лего Маріо допоможе без проблем перенести дитину з віртуальної дійсності в реальну гру. Маріо - улюблений персонаж багатьох дітей й дитина буде щаслива, коли Маріо з'явиться в улюблених іграшках.

Ця серія відомого конструктора складається з безлічі деталей та декількох різних конструкторів. Дитина може створити цілу колекцію, в яку буде вкладений весь сюжет відомої гри з самими різними рівнями. Гра стає ще цікавіше, оскільки тут існують вороги, перешкоди, завдання та пастки. Деталі виробник робить безпечними й дитина може спокійно грати в будь-якому віці, тут немає токсичних виділень або отруйних фарб, все виконано з екологічно чистих матеріалів.

Переваги замовлення Лего в інтернет-магазині Constructors

Переваги замовлення Лего Маріо в інтернет-магазині Constructors в Україні:

  • інтернет-магазин працює вже більше 10 років і за цей час довів свою надійність;
  • широкий асортимент конструкторів Лего безпосередньо від виробників;
  • Швидка відповідь консультантів, робота навіть у вихідні та святкові дні;
  • найбільш вигідна ціна, оскільки магазин працює безпосередньо з постачальниками;
  • швидка доставка в будь-яку точку України.

Досвідчені консультанти допоможуть вибрати конструктор з орієнтацією на вік дитини, щоб малюк отримав задоволення від гри та улюблених персонажів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: