"ТНМК" презентували патріотичний мальований кліп про Гупала Василя

Український гурт "ТНМК" презентував новий оригінальний кліп на композицію "Гупало Василь". Відео протягом дев'яти місяців малював Сашко Даниленко, молодий фільммейкер з Харкова.

Український гурт "ТНМК" презентував новий оригінальний кліп на композицію "Гупало Василь". Відео протягом дев'яти місяців малював Сашко Даниленко, молодий фільммейкер з Харкова.

Український гурт "ТНМК" презентував новий оригінальний кліп на композицію "Гупало Василь". Відео протягом дев'яти місяців малював Сашко Даниленко, молодий фільммейкер з Харкова. У ролику використано понад вісімдесят акварельних малюнків."Гупало Василь" - перший офіційний анімаційний кліп в історії "ТНМК". 

За легендою супергерой Гупало Василь захищає інтереси простих людей. Він існує поза часом і зустрічається всюди, де є чорнозем. Цей персонаж може перебувати в двох фазах: у першій він – звичайна людина, яка часто займається творчою діяльністю; у другій – супергерой, який постає велетнем і власноруч розправляється з легіонами ворогів. Закінчивши свою місію, Гупало Василь повертається до звичайного творчого життя та передає естафету наступному Василю.

Відомі три правила життя Гупала Василя:


- Добру має бути добре
- Злу має стати зле
- Все одно добро закохає зло.

"Ця історія взагалі для всіх, будь якого віку. Вона мультяшна, нібито дитяча, але питання, які вона підіймає – загальнолюдські. Вирішувати їх повинні дорослі і, бажано, негайно", - прокоментував Олег "Фагот" Михайлюта.

"Нам би зараз декілька дивізій Гупало Василів, а може, навіть, і цілу армію. Адже ми всі розуміємо, перед якими викликами зараз стоїть наш чорнозем", - наголосив Олександр "Фоззі" Сидоренко.

Пісня "Гупало Василь", створена ТНМК разом з дитячим ансамблем "Зернятко" та бандуристом Ярославом Джусем, входить до шостого номерного альбому гурту "Дзеркало" (2014).

tsn.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: