Пара загубила свого кота під час медового місяця. 10 років по тому він повернувся до господарів

Пара з британського містечка Бірмінгем у 2011 році загубила свого кота Великого Рудька (Big Ginge) під час медового місяця. Його зареєстрували як зниклого і через 10 років кіт таки знайшовся.

Пара з британського містечка Бірмінгем у 2011 році загубила свого кота Великого Рудька (Big Ginge) під час медового місяця. Його зареєстрували як зниклого і через 10 років кіт таки знайшовся.

Як повідомляє BBC.

Востаннє Колін Клейтон та Єва Белламі бачили Рудька за 40 кілометрів від їхнього будинку у Бірмінгемі. Тоді пара проводила свій медовий місяць на човні на каналі біля селищ Фредлі та Альревас (графство Стаффордшир, округ Лічфілд).

Із собою Колін та Єва взяли трьох своїх котів: Ласку (Weasel), Дизеля та Великого Рудька. Коти були звичні до життя на судні, вільно заходили та сходили з нього. Колін Клейтон розповів, що тваринки ніколи не мали проблем із тим, щоб знайти дорогу назад.

Аж якось Рудько зник без сліду, а два інші коти повернулися без нього. Пара почекала ще п'ять днів, але кіт так і не повернувся. Його зареєстрували як зниклого — пухнастик був чипований.

Місцева організація Cats Protection розповіла, що її команді нещодавно стало відомо про безхатнього кота в Лічфілді, якого вони прозвали Мармеладкою.

Його підгодовував місцевий чоловік, і кіт з часом став йому довіряти. Одного разу Мармеладка таки наважився зайти у будинок до чоловіка, і той помітив, що в кота є якась ґуля на боці. Тварину повезли на огляд до ветеринара, де з'ясувалося, що це той-таки зниклий Рудько.

Ущільнення в котика виявилося несерйозним, тож тварину повернули його першим господарям. Утім, досі залишається загадкою, де кіт був увесь цей час, доки не здружився з чоловіком із Лічфілда.

Поки що пара планує не випускати кота надвір і тримати його у приміщенні, оскільки той і так зазнав значного стресу: "Великий Рудько мав достатньо стресу в житті, але ми впевнені, що все минеться".

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: