Майже 11 мільйонів гривень: ціна Нацвідбору Євробачення

Мережею шириться інформацію про те, що Національний відбір на Євробачення коштував майже 11 мільйонів гривень, які будуть сплачені із державного бюджету України.

Мережею шириться інформацію про те, що Національний відбір на Євробачення коштував майже 11 мільйонів гривень, які будуть сплачені із державного бюджету України.


Фото: Кошти, виділені на Національний відбір. Джерело: Prozorro

Нагадаємо, що 4 лютого, о 19:05 лінії голосування національного відбору "Євробачення" 2024 будуть закриті. Голосування у застосунку "Дія" триватиме з моменту відновлення додатку та протягом завтрашнього дня.

Про це в прямому ефірі заявив ведучий шоу Тімур Мірошниченко, - пише Суспільне Культура.

Збій у застосунку "Дія" стався через перенавантаження. Це відбулося у момент, коли відкрилося голосування за пісню, що представлятиме Україну на конкурсі в Швеції. Понад 15 000 людей на секунду заходили в Дію, щоб проголосувати за свого фаворита Нацвідбору на "Євробачення".

Протягом тривалого часу багато українців не могли проголосувати за улюблений номер. Через це було прийняте рішення продовжити голосування та провести додатковий етер 4 лютого. Тож, оголошення результатів відбуватиметься у прямому етері на Суспільне Культура, на офіційних каналах Суспільного та на Youtube-каналі "Євробачення Україна".


Як повідомляв MYNIZHYN, завершено голосування за склад журі Національного відбору на пісенний конкурс Євробачення-2024. Серед дев'яти кандидатів українці обрали трьох, що на їхню думку, найкраще впораються з цією роллю
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: