Четверо дітей загинули в страшній пожежі на Черкащині

17 грудня, в селі Драбівці Черкаської області внаслідок пожежі житлового будинку загинули четверо дітей. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України в Черкаській області

17 грудня, в селі Драбівці Черкаської області внаслідок пожежі житлового будинку загинули четверо дітей. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України в Черкаській області


17 грудня, в селі Драбівці Черкаської області внаслідок пожежі житлового будинку загинули четверо дітей.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України в Черкаській області.

Зазначається, що сусіди, які першими побачили вогонь, що охопив покрівлю будинку, негайно зателефонували до Служби порятунку.

На час прибуття рятувальників, будинок був повністю охоплений вогнем. Спільними зусиллями вогнеборців о 21:20 пожежу вдалося локалізувати, а о 22:07 ліквідувати. Через сильне задимлення будинку бійці ДСНС змушені були працювати в апаратах для захисту органів дихання.

Під час проведення розвідки ланкою газодимозахисників в одній із кімнат будинку було виявлено тіла чотирьох дітей: 2009, 2013, 2014, 2016 років народження.
За попередніми даними причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

За повідомленням прес-центру поліції у Черкаській області за фактом загибелі чотирьох дітей під час пожежі в Золотоніському районі відкрито кримінальне провадження за ст. 115 ККУ – умисне убивство.

Мати, 1989 р.н., закрила дітей в будинку, а сама пішла відпочивати до друзів. Неймовірно болить за нещасних дітей, які були не потрібні за життя ані матері, ані батьку. Наразі з горе-матір’ю працюють слідчі, але це дітей, на жаль, не повернее.

Шановні ніжинці! Ніколи не залишайте дітей вдома самих при наявності пічного опалення або працюючих опалювальних електричних приладах.









Відділ з питань надзвичайних ситуацій
виконавчого комітету
Ніжинської міської ради за матеріалами

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: