Завантаження ...
banner
banner

Допоможіть врятувати Кіру Опанасенко!

Кіра Опанасенко народилась зі страшною вродженою вадою розвитку печінки. Біліарна атрезія... без оперативного втручання, вада не сумісна з життям

Кіра Опанасенко, допомога

Кіра Опанасенко народилась зі страшною вродженою вадою розвитку печінки. Біліарна атрезія... без оперативного втручання, вада не сумісна з життям!

Бажана та довгоочікувана донечка народилась з надзвичайно важкою вадою розвитку печінки, в дівчинки відсутні протоки, по яким проходить жовч...тому орган руйнується. Всі зусилля лікарів, зберегти та врятувати орган - марні. Кірочка в важкому стані знаходиться в реанімації київської лікарні Охмадит. Збирається асцит, росте билирубін...

Лікарі наполягають, як найшвидше провести трансплантацію печінки. В Україні таких маленьких діток не оперують!!! Вага Кіри трошки більше 4-х кг. 

Єдине лікування - це трансплантація печінки. З моменту встановлення діагнозу, життя родини - це лікарняні стіни та реанімація, довгі очікування під дверима відділення. В Київській лікарні Охматдит запропонували зробити коригуючу операцію, для часткового відновлення жовчних протоків печінки.

Дана операція могла відтермінувати трансплантацію печінки, або уникнути її.... Нажаль, щось пішло не так, після багатогодинної операції почалися ускладнення, потім друга операція, і все йде до того, що потрібна третя операція! І це для того, щоб вижити. І все це за три тижні!!! Дівчинка виснажена, немає сил навіть їсти. Родина у розпачі, Кіра в реанімаціі, їй 3 місяці, вона вже багато розуміє, і хоче бути поруч з мамою. А в матусі рветься сердце і душа, що наша донечка сама в реанімації і постійно плаче...

Жодних прогнозів лікарі не дають. Наразі намагаються стабілізувати дитину. Було прийнято рішення шукати клініку за кордоном для проведення трансплантації печінки. В Україні таких діток не оперують, вага критична і стан дуже важкий. 

Операцію погодились зробити в Італійській клініці Issmet, де успішно оперують діток вагою від 2 кг.

Клініка виставила рахунок 115 000 евро!!! Гроші потрібні ВЖЕ!!! На скільки вистачить сил, щоб боротись за життя в крихітки, знає лише Бог!!!

Трансплантація печінки потрібна, швидко таку суму не зібрати, тому родина звертається до людей з проханням допомогти врятувати донечку!

Приват євро - 5168 7573 9011 0940⠀
Приват гривня - 4149 4993 4078 4345 Войтович Інна Іванівана (мама)⠀
Яндекс 410017936313005⠀
PayPal - Info@latona.life указать КIRA

телефон тата - 068-235-44-77.

Спільнота в Фейсбук: 
Кіра Опанасенко Біліарна атрезія - боротьба ЗА ЖИТТЯ













Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: