Завантаження ...
banner
banner

GET 200 New – іспити це просто!

Інтернет книгарня БУКЛЕТКА представляє Вашій увазі унікальний підручник для підготовки до іспитів з англійської мови. GET 200 допоможе учням якісно підготуватися до Державної підсумкової атестації і Зовнішнього незалежного оцінювання.

 

Інтернет-книгарня БУКЛЕТКА GET 200 New Edition for Ukraine

Інтернет книгарня БУКЛЕТКА представляє Вашій увазі унікальний підручник для підготовки до іспитів з англійської мови. GET 200 допоможе учням якісно підготуватися до Державної підсумкової атестації і Зовнішнього незалежного оцінювання. Він створений відомим видавництвом Macmillan, апробований в Україні та допущений до освітнього процесу Міністерством освіти і науки. Його рекомендовано для використання в загальноосвітніх закладах та спеціалізованих школах  з поглибленим вивченням англійської мови. Даний посібник повністю відповідає усім методичним рекомендаціям та нормам сучасної навчальної програми, враховуючи практичний досвід його результативність визнають найкращі українські педагоги.

Структура підручника складається з 12-16 рівнів, в залежності від складності обраної навчальної програми. Учні які вивчають іноземну мову на базовому рівні проходять 12 занять, а ті що вивчають англійську поглиблено, проходять усі 16 частин посібника. Кожне заняття включає в себе комплекс тематичних лексико-граматичних вправ. Рівні містять узагальнюючу інформацію Revision. Окрім того, всі частини доповнені різноманітними тестами, вправами і завданнями, які спроможні в повній мірі розкрити потенціал учня та виявити прогалини в його знаннях. Це чудовий інструмент для вчителя, адже з його допомогою можна суттєво покращити якість навчання.

Переваги get 200 macmillan:

  • Наявність лінгвокраїнознавчого матеріалу. Даний інформаційний блок оптимально підібраний під сучасних українських учнів, з урахуванням їхніх уподобань та інтересів.
  • Заняття в єдиному форматі із ЗНО. Формат занять в повній мірі відповідає заявленим вимогам Зовнішнього незалежного оцінювання.
  • Усесторонній інструментарій. Вчителю пропонується безліч дієвих порад та практичних стратегій з побудови якісного педагогічного процесу.
  • Супровід. Учню даються вказівки та підказки які направляють його і допомагають правильно виконувати завдання та вправи.
  • Багатий словниковий запас. Учні мають змогу поповнити свій словниковий запас та оволодіти корисними фразами.
  • Лексика. Кожен розділ має окремий список лексичних одиниць.
  • Наявність текстів для читання и мовленнєвої практики.

Інтернет магазин книг Bookletka пропонує придбати підручник GET 200 New по доступній ціні оптом та в роздріб з доставкою по всій території України: https://www.bookletka.com/get-200-21000.html

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: