Завантаження ...
banner
banner

Мультимодальні перевезення – важлива складова успішності бізнесу

Для сучасного суспільства міжнародна торгівля має важливе значення, і люди прагнуть зробити все можливе, щоб максимально прискорити перевезення різних товарів.

Для сучасного суспільства міжнародна торгівля має важливе значення, і люди прагнуть зробити все можливе, щоб максимально прискорити перевезення різних товарів. Однією з головних умов успішності бізнесу являється доставка в найкоротші терміни. Сучасні транспортні компанії роблять все можливе, щоб задовольнити запити своїх клієнтів. Тому вони почали організовувати мультимодальні перевезення, які дозволяють істотно прискорити доставку будь-якої продукції.

В чому суть послуги

Мультимодальні перевезення передбачають доставку вантажу різними видами транспорту (мінімум двома). Наприклад, транспортування морем дає можливість швидко переправити товар на інший континент, після чого до пункту призначення він доставляється за допомогою автомобілів або залізниці.

Послуга найпопулярніша серед компаній, котрі ведуть міжнародну торгівлю. Інколи до неї вдаються, коли потрібно доставити товар в межах однієї країни. Часом такий вид транспортування є єдиним способом перевезти вантаж зі складу з однієї країни до складу одержувача в іншій країні. Дана схема використовується в більшості тих випадків, коли товар повинен бути доставлений в строго відведені терміни, а зволікання можуть принести збитки або інші неприємні наслідки.

Це найскладніша з усіх послуг транспортних компаній, оскільки необхідно контролювати вантаж на всіх етапах шляху. Фахівці компанії-оператора мультимодальних перевезень повинні враховувати часові та фінансові чинники, щоб оптимізувати витрати клієнта та свої власні, а також забезпечити високу оперативність доставки. Власник вантажу може брати активну участь в процесі таких перевезень або ж повністю довірити його логістичній компанії.

Переваги мультимодальних перевезень

Окрім можливості суворо дотриматись термінів, є ряд інших плюсів такого виду доставки вантажів:

  1. Гнучкий підхід. Замовник вибирає той транспорт, що оптимально підходить під його завдання та бюджет. Такий вид перевезення дозволяє мінімізувати витрати.
  2. Універсальність. Клієнт може перевезти будь-який вантаж.
  3. Зручність. Ключова перевага – клієнт працює тільки з однією логістичною компанією, з нею веде документообіг. Тільки вона відповідає за якість послуги, збереження вантажу.
  4. Простий діалог – перевага, яка також базується на співпраці з однією компанією. Клієнт спілкується з одним оператором напряму, без зайвих ланок і контактів.

За допомогою мультимодальних перевезень можна доставити товар практично в будь-яку точку світу, навіть у важкодоступні райони. Для транспортування вантажу можуть залучатись різні види транспорту: авіа, водний, залізничний та автомобільний.

Якій транспортній компанії надати перевагу

Якщо потрібні послуги логістичної компанії, необхідно відповідально віднестись до її вибору. Увагу варто звернути на лідерів ринку. Так, транспортна компанія UTEC Logistics володіє бездоганною репутацією, якої їй вдалося добитися завдяки високому професіоналізму працівників та налагодженим схемам роботи.

При організації міжнародних перевезень логістична фірма враховує всі фактори для розрахунку оптимального маршруту, а також індивідуальні побажання клієнта. В результаті замовник отримає найвигіднішу комерційну пропозицію. UTEC Logistics бронює місце для вантажу замовника, бере на себе всі митні формальності, контролює погрузку та експедирує товар в пункті доставки. Клієнт може в цей час займатися своїми справами.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: