Завантаження ...
banner
banner

Кращі способи подбати про шкіру обличчя

Регулярний догляд – ключ до здорової та красивої шкіри.

Вона потребує ніжної і комплексної турботи: від вправ до дієти і усвідомлення того, які продукти ти використовуєш. Для цього важливо вибрати якісні засоби. Зробити це з максимальною економією можна в інтернет-магазині «Ватсонс»: https://www.watsons.ua/uk/kosmetika-dlya-oblichchya. А далі ще декілька простих способів поліпшити стан шкіри.

Очищення

Умивання видаляє бруд, жир і бактерії, які накопичуються і збільшують пори. Необхідно обов'язково вмиватися вранці і перед сном, додаткове очищення також потрібно після тренувань або активних навантажень. Використовуй м'які пінки або більш щільні гелі.

Зволоження

Щоденне використання зволожуючого крему важливо для будь-якого типу шкіри: сухої, жирної, зрілої, комбінованої або схильної до акне. Правильне зволоження допомагає запобігти сухості, лущенню і підтримує найкращу працездатність клітин шкіри, що захистить від утворення тонких ліній і зморшок.

Повноцінний сон

Щоночі нам необхідно від 7 до 9 годин сну для відновлення і омолодження. Наша шкіра виробляє колаген, коли ми спимо. Виробники також створили безліч засобів для догляду з потужними антиоксидантами, які допомагають відновити шкіру за ніч.

Чисте повітря

Сильне забруднення повітря, сигаретний дим і штучні ароматизатори можуть вплинути на здоров'я шкіри, вони сприяють утворенню вільних радикалів і викликають подразнення. Якщо ти не можеш уникнути цього, відновлюй епідерміс за допомогою нетоксичних продуктів. Натуральний засіб для вмивання допоможе запобігти пошкодженню шкіри, а чисте свіже повітря дозволить розслабитися і зняти стрес.

Відлущування

Вибирай делікатні інгредієнти для відлущування, такі як альфа-гідроксикислоти (AHA), що містяться в натуральних фруктових кислотах. Вони допомагають м'яко видалити омертвілі клітини шкіри і діють як зволожувач, притягаючи вологу до шкіри.

Спорт

Вправи допомагають збільшити кровотік, який притягує кисень до шкіри і відводить вільні радикали. Вправи також допомагають знизити стрес і поліпшити якість сну.

Захист від сонця

Сонце – основний фактор старіння шкіри. Його сильний вплив може викликати серйозні пошкодження епідермісу в результаті зневоднення. Сонцезахисні креми з SPF 30 і вище забезпечать необхідний захист.

Питний режим

Шкіра потребує вологи, і питна вода живить її зсередини. Зневоднений епідерміс може виглядати тьмяним, бути подразненим і сухим, а зморшки і темні кола під очима стають більш помітними. Правильний питний режим зберігає шкіру зволоженою і надає їй здоровий блиск.

Використання антиоксидантів

Важливо вживати продукти і застосовувати засоби по догляду за шкірою, які включають антиоксиданти, адже вони нейтралізують вільні радикали, шкідливі для шкіри. Серед найпоширеніших натуральних інгредієнтів, які містять антиоксиданти: вітамін С, зелений чай, оливкове листя, корінь солодки і гранат. Продукти включають темний шоколад, чорницю, малину, полуницю і горіхи.


 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: