Завантаження ...
banner

Шевченко може очолити збірну Туреччини

Колишній наставник збірної України Андрій Шевченко претендує на пост головного тренера національної команди Туреччини. Про це інформує Kicker.

Сам фахівець вважає, що поки рано говорити про досягнення угоди між ним і турецькою стороною. У числі претендентів на пост наставника турок також є Штефан Кунц. Він міг очолити збірну Росії після відставки Станіслава Черчесова.

Андрій Шевченко працював зі збірною України з літа 2016 року, змінивши на цій посаді Михайла Фоменка. Під його керівництвом збірна України показала найкращий для себе результат на чемпіонатах Європи, вийшовши у чвертьфінал Євро-2020.

Андрій Миколайович покинув пост головного тренера збірної 1 серпня по закінченні контракту з УАФ. Пізніше на прес-конференції він заявив, що не збирався залишати цю посаду, однак глава УАФ Андрій Павелко не став обговорювати з ним питання про продовження контракту. Змінником Шевченка на посаді головного тренера збірної України став Олександр Петраков.

Під проводом Петракова збірна України з показником 1520,07 бали розташувалася на 27-му місці в рейтингу ФІФА. Це на два рядки нижче, ніж в попередньому рейтингу. У вересні українці провели три матчі - відбіркові з Казахстаном і Францією, товариський проти Чехії. Всі ці поєдинки завершилися внічию.

Наступний матч національної команди пройде 9-го жовтня о 19:00 проти збірної Фінляндії. Прогнози з вигідними коефіцієнтами на фаворита цього матчу будуть опубліковані на сайті «Рейтинг Букмекерів». Нагадаємо, що популярна букмекерська контора 1xBet завжди пропонує прибуткові коефіцієнти своїм користувачам на більше ніж 30 видів спорту, а також ставки на політику, шоу-бізнес тощо. У користувачів часто виникає питання як правильно вивести гроші з 1xBet, які є способи і варіанти детальніше тут.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: