Завантаження ...
banner
banner

Відпочинок та оздоровлення в санаторіях Моршина

Санаторії Моршина  найвідоміші у Прикарпатті. Саме місто знаходиться на відстані 50 км від Трускавця.

Місцевість тут надзвичайно зелена та мальовнича. Високі дерева дають багато тіні, що особливо радує влітку у спеку. Здравниці приймають відпочивальників впродовж усього року. Для того щоб оздоровитися, сюди приїжджають як мешканці України, так і інших країн. Особливо вражає гостей вологий клімат. А ті, кому більше подобається суха погода та помірне тепло, їдуть до Моршина восени.

мармуровий палац

Якщо ви приїжджаєте у Моршин, відпочинок гарантований не тільки вам, але й усій родині незалежно від віку. Для малюків здравниці пропонують ігрові майданчики та кімнати. Діти старшого віку можуть провести час на квестах, вирішуючи головоломки. У місті також проводиться велика кількість фестивалів, концертів, є можливість взяти велосипед та рушити на прогулянку. Любителі екстриму мають змогу орендувати квадроцикл або човен. Спокійно відпочити можна на лісовому озері, влаштувавши барбекю у колі найрідніших людей. У зимовий період відпочивальники можуть покататися на лижах та сноуборді.

Спрямування процедур оздоровлення

Курорт Моршин – це місце, яке вражає тисячі туристів. Процедури оздоровлення мають декілька спрямувань:

  • торф'яні грязі – застосовуються для аплікацій, ван, електрогрязьових процедур;
  • мінеральна вода під номерами 1, 4 та 6 рекомендується для лікування шлунково-кишкового тракту, обміну речовин, вивідної системи, слабкого імунітету та запальних процесів в організмі;
  • озокерит – теплотерапія, яка спрямована на зняття запалень та болю, поліпшує обмін речовин та кровообіг.

санаторій лаванда

Маленькі гості мають змогу пройти процедури для покращення імунітету та пам'яті. Лікування в Моршині буде корисне тим, хто страждає від:

  • хвороби нирок;
  • порушеного обміну речовин;
  • поганого травлення;
  • слабкої нервової системи;
  • урологічних порушень.

Рекомендовані санаторії, які надають відповідну допомогу у лікуванні – «Лаванда», «Пролісок», «Дністер», «Черемош», «Мармуровий Палац». Повний список санаторії можна подивитись на нашому сайті: https://sanatorii.in.ua/sanatorii-morshin/. Кожний моршинський пансіонат спеціалізується на лікуванні певних недугів, тому, визначаючись з місцем для відпочинку, слід враховувати це. Реабілітація після COVID-19 в Моршині також можлива. В цьому випадку лікувальні процедури спрямовані на позбавлення від симптоматики перенесеної інфекції – лікарі призначають інгаляції на основі масел, рекомендують відвідувати соляні кімнати та робити гімнастику для дихання. Окрім того, звичайні прогулянки на території санаторію сприяють покращенню стану здоров'я. Моршин – курорт зі свіжим гірським повітрям, яке за своєю природою є лікувальним.

санаторій моршинський

Обираємо санаторій Моршина

Плануючи відпочинок та оздоровлення, слід враховувати різні фактори. Для початку рекомендуємо почитати відгуки про санаторії в інтернеті. Обирайте для себе той, який задовольнить ваші потреби, пов'язані із захворюванням. Ціни при виборі важливі, але більшість туристів звертає увагу на інфраструктуру санаторію. Чималий попит мають пансіонати з басейном та ті, в яких є власний бювет. Обираючи місце для оздоровлення, також враховуйте власний діагноз, симптоматику та рекомендації свого лікаря. Звертайте увагу й на протипоказання. Людям, що мають інфекційні, венеричні хвороби, хронічні захворювання у гострій стадії, злоякісні новоутворення та є носіями туберкульозу відкритої форми, відпочинок у санаторії збороняється. Про інші протипоказання можна дізнатися у працівників санаторію або в лікарні. Бронюйте путівки на нашому сайті: https://sanatorii.in.ua/ та подорожуйте у Моршин без проблем!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: