Завантаження ...
banner
banner

Дитяче харчування HiPP та його різновиди

​​​​​​​Система травлення маленьких дітей є особливо ніжною тому не здатна засвоювати їжу, яку споживають дорослі.

Саме тому для малюків виробники продукують різноманітні молочні суміші, каші та пюре, за допомогою яких вони отримують всі необхідні для організму поживні речовини. Завдяки правильно підібраному раціону забезпечується плавний перехід від грудного вигодовування до більш дорослої їжі, а мікроелементи та вітаміни сприяють всебічному розвитку малюків.

Особливості дитячого харчування та його асортимент

Дитячі молочні суміші, різноманітні пюре та каші виготовлені компанією Hipp, виробляються тільки з високоякісних інгредієнтів, до складу яких не можуть входити штучні барвники, ароматизатори чи підсилювачі смаку, заборонено використання ріпакової чи пальмової олії. На виробництві, в процесі транспортування та зберігання, дитяче харчування проходить постійний контроль за дотриманням відповідних норм та стандартів якості.

Асортимент дитячого харчування від компанії HiPP включає:

  • молочні та безмолочні каші (наприклад гречаної, вівсяної, кукурудзяної);

  • широкий асортимент пюре (фруктових, овочевих, м’ясних) та соків;

  • пластівці, печиво та корисні батончики.

Усі продукція для дитячого харчування належним чином сертифікована та захищена від попадання вологи чи інших негативних природних чинників. Її рекомендовано до використання у випадку неможливості грудного вигодовування чи у випадку введення прикорму.

Характеристика деяких видів дитячого харчування

Дитячі каші для харчування малюків досить швидко готуються, оскільки немає необхідності подрібнювати крупи і їх варити, вони мають збалансований склад для поліпшення дитячого травлення. За складом каші різняться на моно зернові та мультизлакові, де міститься борошно різних злаків, а також на молочні та безмолочні. Перед вживанням суміші слід залити кип'яченою водою до утворення кашоподібного стану. Каші містять різноманітні натуральні добавки у вигляді порошку фруктів чи овочів, крохмаль та збагачені за допомогою вітамінів і мікроелементів.

Окрім білкової їжі для дітей важливо отримувати повноцінне и різноманітне харчування, яке забезпечується шляхом введення в їх раціон різноманітного пюре, що виготовляється з стиглих органічних фруктів та ніжного м’яса. Така їжа виглядає досить привабливо і з апетитом споживається малюками, а купити її можна в магазині shop.hipp.ua.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: