Завантаження ...
banner
banner

Широкий вибір пива на всі смаки

Пиво – популярний напій, який вживається людьми більшості вікових груп.

Це пояснити легко: доступна вартість, різноманіття сортів. Пивоваріння здійснюється у багатьох країнах світу, де є свої унікальні рецепти, не схожі на ті, що є в Україні. Саме це і приваблює любителів напою. В залежності від способу виробництва, походження компонентів можна отримати різні смаки. При цьому найчастіше пиво розділяється за типом бродіння:

  • ель (верхового бродіння). Таке пиво зварене на основі пшениці (Уітбір, Дуббель, Портер, англійський Біттер). Популярний цей різновид напою саме в крафтових пивоварнях, які випускають набагато менше, ніж на звичайному заводі. З іншого боку, смак такого пива не буде мати нічого зайвого;
  • лагер (низового бродіння). Чорне пиво, серед сортів якого варто виділити Бок, Мюнхер Хеллес, європейський бурштиновий лагер;
  • спонтанного бродіння. Ферментування відбувається за рахунок бактерій. Тут же використовуються дикі дріжджі. Розповсюджений напій в Бельгії та сусідніх країнах.

Міцність пива зовсім не залежить від кольору напою. На цей показник впливає термін бродіння, кількість використаного цукру. При виборі звертайте увагу саме на склад. Рецепт зазвичай не є таємницею, тому можна легко підібрати для себе оптимальний варіант.

Від чого залежить термін зберігання

Час придатності пива прямо залежить від способу виготовлення. Крафтові сорти, зварені в невеликих пивоварнях, не мають консервантів. Схоже за властивостями не фільтроване пиво. Такі сорти зберігаються максимум десять днів. З іншого боку, крафтові пивоварні додають в свою продукцію нестандартні складові (наприклад, шоколад), які створюють новий унікальний смак. Це помітно виділяє певні сорти на тлі конкурентів. Аналогічно невеликий термін зберігання у не пастеризованого пива, зате в ньому є багато амінокислот, вітамінів.

Також виділяється пастеризоване пиво, яке було очищене від мікроорганізмів та інших домішок. Це прямо впливає на смакові якості (в негативному сенсі). При цьому термін зберігання збільшується (максимум – рік). Фільтроване пиво проходить власне фільтрацію, а також консервацію, яка зводить кількість корисних речовин до мінімуму.

Що потрібно робити любителю пива, щоб скуштувати все?

Інтернет-магазин «Hop Hey» пропонує широкий вибір пива на всі смаки. Його можна вибрати за міцністю, гіркотою, брендом, країною виробництва та об’ємом. Це дозволить знайти пиво максимально швидко. До вашої уваги бутильований та розливний напій, який сподобається всім гостям. Якщо ви не любите алкогольної складової пива, бажаючи завжди бути тверезим, є варіант з безалкогольним напоєм. Він дозволить насолоджуватись виключно смаком. Доповнити напій можна рибою, м’ясом, сиром та морепродуктами. Вони якнайкраще пристосовані до пива та є перевіреною часом закускою.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: