Завантаження ...
banner

Гранітні пам’ятники від компанії "Спокій"

Для увіковічення світлої пам’яті близьких нам людей та родичів на їхніх могилах встановлюють пам’ятники, що виготовлені працівниками компанії «Спокій» з натуральних матеріалів – граніту чи мармуру.

Для зручності пошуку, компанією розроблено спеціальний каталог, де зображені вироби компанії та зазначені їхні технічні характеристики, розміри і орієнтовні ціни. До уваги замовників представлені одинарні гранітні пам’ятники, подвійні надгробки та гранітні пам’ятники, розраховані на поховання трьох осіб.

Асортимент продукції від компанії «Спокій»

Зважаючи на найбільш поширені види замовлень, асортимент пам’ятників, що виготовляються компанією включає вироби, що виготовлені з різноманітних порід каменю, в тому числі:

  • покостівського сірого та букинського габро червоного;
  • токівського коричневого, маславського та човнова зеленого кольору;
  • межиріцького жовтого та Madanapalli White білого;
  • Giallo жовто-золотого та лезниківського червоного.

В процесі виготовлення пам’ятників використовується авторська багато разів протестована технологія, яка дозволяє пам’ятникам зберігати свій первозданний вигляд протягом тривалого періоду часу, вони не потребують реновації, не піддаються шкідливому впливу перепадів температури. Встановлені фахівцями компанії «Спокій» надгробки не схильні до похилення чи упадання.

Ціна кожного виробу визначається індивідуально, зважаючи на породу каменю, його дизайнерське вирішення, можливе встановлення додаткових елементів декору та оздоблення.

Критерії вибору пам’ятників з граніту

Обираючи пам’ятник з граніту чи мармуру необхідно враховувати кількість поховань, над якими необхідно встановити надгробки, їх максимальна кількість, як правило, не перевищує трьох, і дозволяє їх об’єднання в єдину композицію. Крім того, необхідно врахувати поєднання нового пам’ятника з раніше встановленим надгробком на сусідній могилі близьких людей чи родичів.

Сучасні технології дозволяють поєднувати під час виготовлення пам’ятників кількох видів гранітного каменю, різного за текстурою та кольором. Розміри пам’ятника повинні відповідати площі поховання та гармоніювати з сусідніми постаментами. Для декорування пам’ятників досить часто використовують додаткові аксесуари на кшталт лампадок, статуй, хрестів, книг та ваз для квітів.

Більшість замовників обирають стандартні варіанти пам’ятників, деякі віддають перевагу європейським моделям виробів чи вишуканим дизайнерським рішенням.

Незалежно від обраних варіантів та їх складності, замовлення клієнтів виконуються в чітко обумовлені терміни.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: